Tung dag for de utlånte

Verken Lingard, Vermijl eller Henríquez vil nok se tilbake på denne dagen med så mye glede.

Bebé imponerte mer enn resten av Paços de Ferreira i går, som linken til venstre viser, men søndag fikk vi ingen mål fra Uniteds utlånte.

Først i dag spilte Ángelo Henríquez’ Zaragoza, som i det minste vant. Henríquez startet kampen på topp for Los Blanquillos, men ble byttet ut etter 65 minutter. På det tidspunktet ledet motstander Córdoba 1-0. Ved kampslutt stod det 2-1 til Zaragoza, som virkelig tok seg sammen mot slutten.

Selv om Henríquez ikke fikk være med på oppturen på slutten av kampen er det uansett fint at Zaragoza nå neppe rykker ned. De har også en teoretisk sjanse til å rykke opp, men den er nokså liten.

Marnick Vermijls NEC Nijmegen bytter derimot divisjon neste sesong, men dessverre på feil måte. De tapte kvalifiseringskamp nummer to mot Sparta 1-3, og rykker med det resultatet ned fra toppdivisjonen i Nederland. Vermijl kom innpå de siste 40 minuttene, og kan i det minste glede seg over at NEC vant 1-0 i den delen av kampen.

Jesse Lingard scoret i det første oppgjøret mot Derby, men Brighton hadde fortsatt et tøft utgangspunkt til andre play-off-semifinale mot Derby, siden Derby vant 2-1 i Brighton. På Pride Park ble det enda tøffere for Lingard & co. Derby kjørte over Seagulls, og vant 4-1, til sammen 6-2.

mcclarens
WEMBLEY: Tidligere United-assistent Steve McClaren skal til Wembley med sitt Derby.

Lingard skapte det som kanskje var Brightons største sjanse, med en lekker lobb gjennom til spissen Ulloa, men Derby-keeper Lee Grant hindret mål. Det blir uansett ingen Wembley-tur på Lingard.

Mandag spiller Will Keanes QPR mot Nick Powells Wigan på Loftus Road, i kamp om den andre plassen på Wembley.

PS! Andersons Fiorentina vant mot Livorno, men brasilianeren var ikke en del av kamptroppen.