Tuchel får en vanskelig jobb

Det kommer en klar tale fra Thomas Tuchel når han skal gi sin vurdering av troppen til Paris Saint-Germain bare dager i forkant av Champions League-oppgjøret mot United.

Mauro Icardi, Julian Draxler, Marquinhos, og Marco Veratti er blant spillerne Thomas Tuchel og Paris Saint-Germain står uten til Champions League-kampen mot Manchester United.

– Det er mange hensyn vi må ta. Kanskje vi bare har 11, 12, eller 13 spillere tilgjengelig.

Til tross for at mange spillere er ute grunnet skader, er det og flere som er satt på sidelinjen grunnet coronakarantener.

En utfordring

PSG har kun én kamp før tirsdagen, hvor de da møter United, og det er ikke utenkelig at den franske klubben må stille med et noe mer urutinert lag.

– Vi mangler for mange spillere. Det blir en utfordring nå å finne en startellever for kampen mot Nimes, for det er forberedelsen før vi møter United.

Tuchel kan fortelle at brasilianske Danilo har returnert til den franske hovedstaden, men grunnet kontakt med Cristiano Ronaldo må han være i karantene, og kan ikke trene med resten av laget.

UTE: Mauro Icardi er blant spillerne som ikke vil være tilgjengelig for kampen mot United.

Herrera tilbake

Tuchel får dog ikke bare dårlige nyheter i forkant av Champions League-kampen.

Tidligere United-spiller Ander Herrera er nemlig tilbake, etter å ha delt på sine sosiale medier at han er frisk igjen etter å ha hatt COVID-19.