Tror på fantastisk finale

Sir Alex Ferguson har tro på en målrik og underholdende Champions League-finale mellom Manchester United og Barcelona 27. mai. Ryan Giggs håper på det samme, men er ikke like sikker.

Med en uke igjen til årets finale i Champions League rettes det stort fokus på kampen mellom ligamesterne fra henholdsvis England og Spania. Sir Alex Ferguson håper på en underholdende kamp, og tror også det blir det.

"Alt ligger til rette for veldig bra finale; jeg håper bare at den lever opp til forventningene," sier Ferguson til manutd.com.

"Tatt i betraktning de to lags spillere kan man forvente en strålende kamp. Ja, det er store sjanser for at det blir en fantastisk finale."

Ferguson er veldig imponert over Barcelonas spillestil og sier at det er nødvendig for et hvert lag å ha sin egen stil og – for å vinne turneringer – å holde seg til den. United-manageren innrømmer at han ble skremt da han så Real Madrid bli knust 6-2 av neste ukes finalemotstander.

"Vi møter et lag med en fantastisk fotball-filosofi. Jeg så kampen mot Real Madrid og tenkte, "Å, Herregud, og dem må vi spille mot!". Men Chelsea viste at de kan slås, og det oppmuntrer meg," sier Ferguson.

Ryan Giggs håper i likhet med sin manager på en underholdende kamp, men har mest fokus på seier.

"Jeg håper det blir målrikt, men noen ganger stenger gode lag for hverandre. Jeg håper det ikke blir slik, bare at vi klarer å holde deres farligste spillere i sjakk, samtidig som våre matchvinnere leverer varene," sier Giggs.