Trøbbel i paradis

Skadesmell og poengtap er fasit for Bayern München etter lørdagens kamp.

Bayern München har vært en eneste lang solskinnshistorie denne sesongen. De regjerende tyske mesterne har vunnet kamp etter kamp i den hjemlige serien, og forrige helg kunne de juble for seriegull syv runder før slutt.

Før lørdagens kamp mot Hoffenheim stod Bayern München med smått utrolige 25 seirer, to uavgjort og ingen tap i den hjemlige serien, men hjemmelaget fikk det tøffere enn ventet mot et fryktløst Hoffenheim-lag.

Bayern benyttet riktignok anledningen til å hvile en rekke spillere, og stilte kanskje fotballhistoriens sterkeste benk: Manuel Neuer, Philip Lahm, David Alaba, Javi Martínez, Arjen Robben, Thomas Müller og Mario Mandukic.

Anthony Modeste sendte bortelaget i føringen etter 22 minutter, og verre ble det da Thiago Alcantara måtte forlate banen med en kneskade etter 25 minutter. Midtbanespilleren er definitivt ute mot United, og forventes å være ute i én til to måneder.

Deretter snudde Bayern kampen etter to scoringer fra Claudio Pizarro og ett mål av Xherdan Shaqiri, før Sejad Salihovic reduserte til 3-2 like før pause.

I pausen ble Mario Götze erstattet av Mario Mandukic, mens Arjen Robben kom inn for Franck Ribéry kvarteret før slutt. Da hadde Roberto Firmino nettopp utliknet for bortelaget, som dermed overraskende fikk med seg ett poeng fra Allianz Arena.

Ansvarlig redaktør i United.no, Dag Langerød, så oppgjøret, og kunne rapportere følgende etter kampslutt: