– Trives bedre på landslaget

Den nederlandske landslagssjefen hevder at Robin van Persie har det vanskelig i United.

Det har i lengre tid versert rykter om at Uniteds nederlandske spiss ikke helt har funnet seg til rette på Old Trafford etter at Sir Alex Ferguson takket for seg etter forrige sesong. Fra enkelte hold har det også vært hevdet at han har lite til overs for David Moyes’ treningsmetoder og taktiske opplegg.

At Van Persie selv har benektet misnøye med sin nye sjef, har gjerne blitt avfeid med at  han ikke har noe annet valg.

Netherlands v Colombia - International Friendly
KRITISK – Louis van Gaal

Man kan tro og mene hva man vil om det, men saken ble ikke bedre av at ryktemakerne senhøstes fikk ytterligere vann på vindmøllen da Van Persies landslagssjef, Louis van Gaal, antydet at United-manageren drev rovdrift på den 30 år gamle måljegeren.

Og nå er Van Gaal ute igjen, ved å uttale at måten Manchester United fremstår på denne sesongen gjør det vanskelig for klubbens nummer 20.

– Fordi han ønsker å vise frem sine tekniske ferdigheter, og det får han på det nederlandske landslaget, sier 62-åringen, ifølge The Independent.

– Det viste han mer enn noen gang under (VM)-kvalifiseringskampene. Han er vår toppscorer, og slik håper jeg at han fortsetter, sier Van Gaal videre, og legger til at han tror RvP kommer til å gjøre en stor VM-turnering til sommeren, rett og slett fordi …:

– … han elsker å spille for det nederlandske landslaget.