– Trenger mer enn et mirakel for å slå ut United

Club Brugge-treneren mangler nøkkelspillere før møtet med United.

Club Brugge hadde lov til å være skuffet etter 1-1 hjemme mot United forrige uke.

Et svekket United var lenge ikke på jobb, og det var bare en enkeltmannsprestasjon av Anthony Martial, etter et svakt Brugge-innkast (!!), som reddet United.

Antallet store sjanser viste 6-3 i favør hjemmelaget.

Men, etter at United fikk bortemålet og på grunn av to skader i Brugges 1-0-seier mot Charleroi i hjemlig liga i helga, så ser ikke trener Philippe Clement lyst på sjansene.

– Jeg sa (forrige uke) at det ville være et mirakel om vi gikk videre. På grunn av (spillerne som mangler) så trengs det imidlertid noe mer enn det, sa Clement på pressekonferansen onsdag kveld.

– Vi trenger noe ekstra utpå der. Det er altså målet – å få maksimalt ut av de vi har tilgjengelig og få til noe som er større enn et mirakel med det som er et ungt lag, sa han.

– Det er imidlertid noe helt annet å spille her, på Drømmenes teater, enn å spille i Brugge. Men, det unge laget kan drømme, treneren kan drømme, alle i Brugge kan selvsagt drømme.

Målscoreren ute

Negativiteten kommer på grunn av at Emmanuel Dennis, spissen som scoret lagets mål mot United i den første kampen, er ute med skade nå. Det er også kaptein Ruud Vormer, mens Eder Balanta er suspendert. Samtidig er svært spennende Krepin Diatta, med en fortid fra norsk Tippeliga, fortsatt usikker.

Clement sa følgende om måten United slo tilbake på i Belgia.

– Hvis du gir dem en finger så tar de hele armen. Det på grunn av kvaliteten de har i laget.

LES OGSÅ: Dette sa Solskjær på sin pressekonferanse