– Dette kunne jeg snakket om i to-tre timer

MANCHESTER: Pressekonferanse, sønnens akademitrening og Champions League står på bursdagsmenyen til Ole Gunnar Solskjær.

United-manageren blir 47 år dagen før Europa League-oppgjøret mot Club Brugge og fylte dagen utelukkende med fotball.

På morgenkvisten gjennomførte nordmannen en lett treningsøkt med nesten fullt lag på Aon Traning Complex, der bare Paul Pogba, Marcus Rashford og Lee Grant manglet.

Deretter stilte han til pressekonferanse foran engelske, norske og belgiske journalister.

– Den yngste sønnen min skal trene i akademiet i kveld, så jeg skal se på ham i et par timer. Det er noen Champions League-kamper i kveld, og så skal jeg forberede meg til i morgen, fortalte Solskjær på pressekonferansen.

FORBEREDELSE: Ole Gunnar Solskjær på Carrington onsdag morgen.

– Bruno har x-faktor og kvalitet

Med 1-1-resultatet fra Brugge er Manchester United fortsatt den åpenbare forhåndsfavoritten. Club Brugge kom til Manchester uten tre sentrale brikker i Emmanuel Dennis, som scoret i Belgia, kaptein Ruud Vormer og midtstopper Eder Alvarez Balanta, som er suspendert.

På Old Trafford er optimismen på vei tilbake et Bruno-show i helgens 3-0-seier mot Watford.

Solskjær er enig i at United-laget ser sterkere ut enn det gjorde for tre måneder siden. Bruno Fernandes har hatt en umiddelbar effekt på laget, og Anthony Martial har scoret i tre kamper på rad, noe han ikke hadde gjort på tre år.

– Vi føler definitivt vi har fått x-faktor og kvalitet med Bruno, sier Solskjær, og trekker fra

– Anthony var ute i noen måneder og måtte tilpasse seg nier-rollen. Scott McTominay har utviklet seg, og jeg synes Nemanja Matic og Fred har vært fantastiske når han (McTominay) har vært ute.

– Bruno gir oss litt krydder. Han er en spiller som liker å spille gjennombruddspasninger og ta risiko, noe en United-spiller bør gjøre.

FLYING START: Bruno Fernandes har fått en strålende start på sin United-karriere under Solskjær.

– Tidligere var oppbyggingen i spillet treg fordi spillerne fikk ballen og deretter bestemte seg for hva de skulle gjøre. Det virker som Bruno vet hva han skal gjøre før han får ballen?

– Med hensyn til kreativiteten hans og overblikket hans over banen er noen sekunder foran mange andre spillere. Det er en av hans styrker. Han vet hva han vil gjøre med ballen når han får den, og han kan også ombestemme seg i løpet av et splitt-sekund. Den roen har vært viktig for oss.

SMIL: Scott McTominay i godt humør på Carrington.

– Hva slags personlighet vil du at ditt Manchester United skal spille med?

– Du trenger mange kvaliteter for å spille den perfekte fotballen. Vi vil selvfølgelig spille med selvtillit. Ikke arroganse, men vi vil gå på banen og ha troen på oss selv. Samtidig skal vi være ydmyke. Jeg vil at spillerne mine skal jobbe hardt.

– Da jeg spilte la Beckham og Giggs ned sine skift langs kanten, og jeg tror det var noe av det sjefen fikk mest ros for av andre managere. Han hadde et lag med kvalitet, men de jobbet også hardere enn andre. Det var en av de første tingene jeg sa da jeg kom hit. At vi skal være et av de lagene som jobber hardest i ligaen.

– Er lagets personlighet noe du kan utvikle?

– Med selvtillit kan du blomstre. Vi må spille med mot, samtidig som vi skal ha litt frykt i oss for å ta tape. Vi må finne en balanse mellom arroganse, selvtillit og ydmykhet.

– Men det er vanskelig å forklare det her på to minutter. Jeg kunne snakket i to-tre timer om det.

– Er dette noe Bruno bidrar til?

– Han kommer til å bli bedre her i en større liga med bedre med- og motspillere. Men han har den kvaliteten og x-faktoren vi ønsker å utvikle i laget vårt. Han har imponert alle.

ÅTTEDELS NESTE? United tar seg videre til åttedelsfinalen uten baklengsmål mot Club Brugge på hjemmebane.

Prioriterer «alt»

Et av de store spørsmålene på Old Trafford er om laget bør satse på Champions League-kvalifisering gjennom Premier League eller Europa League.

Solskjær har ikke tatt et valg og tar ingenting for gitt i noen av turneringene.

– Vi må bare ta en kamp om gangen. Begge veier er en mulighet. I en cup-turnering vet man aldri. Du kan ha en dårlig dag, så vi tar en kamp om gangen. Forhåpentligvis tar vi så mange poeng vi kan i ligaen. Vi kan ikke gå ut i fra at vi vinner cup-turneringer. Det er gode lag med, og vi må slå Brugge for å ha en mulighet, sa nordmannen.

Solskjær fortalte at det ble noen smeller på onsdagens trening, men at han forhåpentligvis har fullt mannskap tilgjengelig. Pogba, Rashford og Grant er som nevnt ute. Axel Tuanzebe og Timothy Fosu-Mensah er begge tilbake i trening, men skal i aksjon for U23-laget eller i en kamp bak lukkede dører før de er aktuelle for førstelaget.

Forrige gang Club Brugge gjestet Old Trafford vant mannskapet til Louis van Gaal 3-1 i Champions League-kvalifiseringen etter scoringer av Memphis Depay (2) og Marouane Fellaini. I dagens stall var det bare Sergio Romero, Luke Shaw og Juan Mata som startet oppgjøret i 2015.