-Trener på kantene

Rashford avslører at sjefen forbereder ham på ving-rollen under Uniteds treninger.

Eventyret Marcus Rashford ser aldri ut til å ta slutt. Unggutten har notert seg for nettkjenning i begge Uniteds to siste kamper, og står dermed med tre mål på de fem kampene han har vært på banen i.

Mot Leicester er han nok en gang aktuell i startelleveren, men sannsynligvis ikke på topp der United har Zlatan Ibrahimovic som et høyst aktuelt alternativ. Skal han tilrive seg en startplass denne sesongen, blir det sannsynligvis på en av vingene.

Nettopp i de posisjonene forteller unggutten selv at han trenger mer trening, ettersom det er en god stund siden han har spilt der.

– Jeg vil bli den ultimate spiss, og jeg vil være i stand til å skjære inn fra venstre eller høyre, eller gjennom midten. For å gjøre det, må jeg forbedre meg når jeg er ute på en av sidene. Posisjoneringen min er litt rusten der, siden jeg ikke har spilt der siden jeg var 12 eller 13 år, sier han ifølge Manchester Evening News.

Spesialtrening

Ifølge Rashford får han ekstra oppmerksomhet av Mourinho på trening, nettopp for å forbedre vingspillet sitt.rashford_zlatan

– Manageren har arbeidet med meg ute på vingene, så jeg tror han forsøker å forbedre meg på de områdene, sier Rashford.

Han forstår at portugiseren har mange alternativer, og at han selv dermed ikke vil spille hvert minutt denne sesongen.

– Det er frustrerende, men jeg forstår at det er vanskelig for ham. Vi har mange store spillere, og mange andre spillere som er i min situasjon og ikke spiller hvert minutt selv om de føler de fortjener det, sier han.

At det er konkurranse om plassene mener han likevel er positivt, og han skryter av måten Mourinho håndterer både ham og resten av spillerne på.

– Jeg prøver å spille med den friheten jeg spilte med forrige sesong, og manageren støtter meg i det. Mot Hull sa han for eksempel bare at jeg skulle gå inn og hjelpe laget med å vinne kampen, avslutter Rashford.