Tre av våre utlånte har vært i aksjon denne midtuka.

Rochdale AFC  3-4 Wimbledon

Ethan Hamilton har gjort et godt inntrykk i Rochdale hittil.

Tirsdag kveld ble det nok et mål, og han står nå med tre mål på seks kamper.

Midtbanespilleren ga Rochdale ledelsen 2-1, og på stillingen 2-2 fikk han nesten en målgivende pasning også da han slo en herlig gjennombruddspasning til en medspiller.

På stillingen 3-3 hadde han først et skudd over fra rundt 16 meter, før han noen minutter senere hadde et frisparkforsøk som gikk like utenfor.

På overtid ble det heller straffespark til AFC Wimbledon, et straffespark som de scoret på, og dermed ble det tap mot bunnlaget for Hamilton og Rochdale – som her heller burde skaffet seg litt verdifull distanse til nedrykksstreken. Nå er de i stedet rett over den – og faller under den hvis Shrewsbury tar poeng i hengekampen sin.

Notts County 1-4 Newport County

Newport har vært ganske gode i det siste, og Regan Poole har vært en viktig del av Exiles’ stoppertrio.

Her ble det baklengsmål, men Poole spilte i alle fall hele kampen igjen da Newport tok en sterk borteseier mot et Notts County som har sett ganske bra ut de siste kampene.

Newport er fortsatt en outsider til å klare play-off. Nå trenger de ikke å tenke mer på FA-cupen heller, noe som kan være en fordel for Poole & co.

Oldham Athletic 1-2 Morecambe

Zak Dearnley ble plassert på benken av Paul Scholes fra start her, men kom innpå i det 50. minutt på stillingen 0-1.

Oldham klarte å score et utligningsmål, men det virker ikke som om Dearnley var involvert i det målet, og han ser heller ikke ut til å ha utmerket seg veldig på andre måter heller.

Helt på slutten scoret Morecambe igjen, og dermed har Scholes egentlig hatt en ganske skuffende start på managerkarrieren, med både seier, uavgjort og tap i løpet av tre hjemmekamper med gode seiersmuligheter – der de attpåtil har tapt til sammen tre poeng på overtid.