Tre ex-reds på scoringslista i samme kamp

Serie A kryr av ex-reds og utlånte United-spillere for tida. Av de sju øverste lagene, er det bare Napoli som ikke har ex-reds eller spillere på lån fra United.

I utlånssaken omtalte vi kampen mellom Roma (som har Chris Smalling og Henrikh Mkhitaryan i troppen) og AC Milan (som har Diogo Dalot på lån fra United, i tillegg til at Zlatan Ibrahimovic spiller spiss, men det var en helt annen kamp – en kamp som involverte AC Milans byrival – hvor tidligere United-spillere satte mest preg på kampen.

Inter møtte Genoa hjemme på San Siro, og Antonio Contes lag vant oppskriftsmessig 3-0, og befestet sin posisjon på toppen av tabellen.

Det som var litt spesielt var at samtlige av målscorerne hadde United-bakgrunn.

ÅSTEDET: San Siro.

Først scoret Romelu Lukaku, et mål som kom etter 32 sekunder av oppgjøret – en spektakulær start på kampen.

2-0-målet lot vente på seg, men det kom i det 69. minutt, og ble scoret av Matteo Darmian.

I det 76. minutt kom Alexis Sánchez innpå for hjemmelaget, og det var et sjakktrekk, for han headet inn 3-0 allerede i det 77. minutt, med det som vel var sin første ballberøring.

Mot slutten av kampen byttet Conte innpå Ashley Young, muligens fordi han hadde lagt merke til mønsteret, men sluttresultatet ble altså 3-0.

EX-RED: Matteo Darmian var den ene av tre ex-reds som kom på scoringslista for Inter.