Uniteds rekrutter gjorde jobben mot West Bromwich mandag kveld. Etter en forferdelig førsteomgang gjorde U23-laget en meget god andreomgang.

Gjestene styrte det meste i førsteomgang og ledet fortjent til pause.

Men etter pause sørget scoringer fra Ramazani, Mellor og Gomes for at de tre poengene ble værende i Manchester.

Grusom førsteomgang

United startet oppgjøret best, men det var gjestene som tok ledelsen etter 15 minutter. West Bromwich rullet fint opp langs venstresiden og fikk lagt inn. Inne i boksen lurte Soule som satte ballen enkelt i mål.

Matej Kovar måtte gjøre flere gode redninger og United var heldige som kun lå under med ett mål til pause.

IKKE FORNØYD: U23-trener Neil Wood kan neppe ha vært fonrøyd med førsteomgangen.

Innholdsrik andreomgang

United gikk rett i strupen på bortelaget etter hvilen. De stor sjansene uteblei, men etter 58 minutter skulle det smelle.

Tahith Chong svingte inn en corner fra høyre, men det var en West Bromwich-spiller som raget høyest og fikk ballen vekk. I returrommet sto derimot Ramazani umarkert og banket ballen utakbart i mål. 1-1!

Bare minutter etter målet ble James Garner byttet ut. Det kan være mulig at han blir involvert for førstelaget når AZ Alkmaar kommer på besøk til Old Trafford på torsdag.

Like etter hadde bortelaget muligheten til å ta tilbake ledelsen, men Matej Kovar ville det annerledes. United-keeperen reddet et straffespark da han gjettet riktig hjørne. En meget viktig involvering som skulle vise seg å bli kampavgjørende.

STRAFFESPESIALIST: Matej Kovar har gjort flere strafferedninger denne sesongen.

68 minutter var spilt da United skulle fullføre snuoperasjonen. D′Mani Mellor fikk lønn for strevet da han stresset keeperen og satte inn ledermålet.

Mot slutten kastet bortelaget spillere i angrep og det skulle United utnytte på beste måte. Mellor satte fart fra midten av banen og trillet etterhvert ballen ut til Chong, som på nydelig vis fant Angel Gomes med en herlig pasning. Nevnte Gomes hadde dermed kveldens enkleste jobb med å sette inn 3-1.

United vant til slutt fortjent og hevet seg voldsomt etter pause. U23-laget er nå kun ett poeng bak tabelleder West Ham.

U23: Manchester United 3-1 (0-1) West Bromwich