– Topp 4 vil nesten være et mirakel for oss

På onsdag må United for alvor begynne kampen om Topp 4-plassering denne sesongen.

– Husk hvor viktig Topp 4 er for United. Det er når det ikke er mulig at United-managere normalt mister jobben, forklarte Andy Mitten til united.no like i etterkant av den skuffende forestillingen mot Crystal Palace på Old Trafford for to uker siden.

Siden den gang har United avansert fra gruppespillet i Champions League, men senest ble det nok en poengdeling mot Southampton på St. Marys.

Det betyr at United i skrivende stund er åtte poeng unna den livsviktige fjerdeplassen. Mer kan det bli, hvis det ikke blir seier mot Arsenal på onsdag.

Etter den kampen, snakket Mourinho med brasiliansk tv. Der forklarte han på portugisisk at det vil være et mirakel om United spiser inn avstanden til lagene over seg på tabellen.

– Forrige sesong sa jeg at det faktum at vi endte på 2. plass i Premier League var en fantastisk prestasjon av oss. Det var da på grunn av kvaliteten på lagene rundt. Denne sesongen har vi hatt flere problemer, og det viste seg å være korrekt da jeg spådde tidlig i sesongen at det ville bli utfordrende.

– Nå må vi bare prøve å vinne så mange poeng som mulig fremover, slik at vi til slutt i det minste ender i Topp 4, noe som vil være nesten et lite mirakel i seg selv, forklarte Mourinho.