Tomålsscorer i natt

Argentina møtte i natt Bolivia til treningskamp, og Ángel Di María spilte hele kampen for Argentina.

Det har etter hvert blitt en ganske tung sesong for Uniteds nummer 7, men i kampen mot Bolivia imponerte Di María. Etter en god start på kampen var det fortjent da det var 27-åringen som scoret kampens første mål.

Agüero økte ledelsen til både 2-0 (straffe) og 3-0 før pause, sistnevnte scoring med målgivende fra Di María (innlegg). Etter pause fikk han hat-tricket sitt, og da Argentina fikk sitt andre straffespark for dagen fikk Di María sjansen, og den sjansen sløste han ikke borte. 5-0, noe som også ble sluttresultatet, og dette var første gangen Di María scoret to mål for det argentinske landslaget.

Marcos Rojo spilte også hele oppgjøret for Argentina på venstrebacken. Kampen var en del av Argentinas oppladning til Copa America, en turnering de ikke har vunnet siden 1993.