Hard Rock Stadium, International Champions Cup

Mål: 1-0 Alexis Sánchez (18), 2-0 Ander Herrera (27), 2-1 Karim Benzema (45+3).

Manchester United: De Gea, Fosu-Mensah, Bailly, McTominay (Mitchell 78), Darmian, A. Pereira, Fred (Tuanzebe 68), Herrera, Shaw, Mata (Garner 82), Sánchez.

Real Madrid: Casilla (Lunin 46), Odriozola (Lopez 62), Vallejo (Nacho 77), Sanchez, Hernandez (Reguilon 77), Llorente (Asensio 77), Valverde (Kroos 77), Bale (Ødegaard 46), Ceballos (De Tomas 62), Vinicius Junior (Oscar 62), Benzema (Mayoral 46).

Manchester United vant den siste kampen på USA-touren, etter en god 1. omgang mot Real Madrid.

Alexis Sanchez gjorde 1-0, Ander Herrera økte, begge scoringene var nydelige og Fred viste nok til at United-fans kan glede seg til fortsettelsen.

Etter pause sank kvaliteten, men Real Madrid kom aldri nærmere enn Karim Benzemas redusering på overtid i 1. omgang, forresten etter sløvt forsvarsspill av spesielt Eric Bailly og delvis Scott McTominay, som var venstre stopper i 1. omgang.

Det skal påpekes at Real Madrid fort kunne utliknet, etter to store sjanser etter pause, den ene var en bom fra to meters hold og åpent bur, mens den andre satte innbytter Martin Ødegaard over fra 10 meters hold, helt upressen.

Det beste med kampen for Uniteds del, foruten de nydelige målene og en del spennende fra Fred, var kombinasjonene mellom Sánchez, Mata og Herrera før pause, og da var Matteo Darmian også positiv offensivt – selv om han samtidig var litt sløv defensivt.

United møter Bayern München i generalprøven, søndag kveld i München.

Her kan du se vår vurdering av United-spillerne i kampen.