vmca

Casemiro strålte for Brasil

Mange har Brasil som VM-favoritter, og det er ikke vanskelig å forstå den påstanden.

Torsdag kveld kom de godt i gang da Serbia ble slått 2-0 i VM-åpningen, en seier som kunne vært større, men det er søramerikanernes bredde som er så vanvittig.

I VM-åpningen ledet de 2-0 da de så sendte utpå Antony, Rodrygo, Gabriel Jesus og Gabriel Martinelli. Spillere som Ederson, Eder Militao, Fabinho og Bruno Guimaraes kom aldri en gang utpå banen.

Det var flere hyggelige ting for de med United-øyne.

Casemiro styrte midtbanen på strålende vis, blant annet med flest gjenvinninger og noen fantastiske pasninger gjennom ledd. Han traff også tverrligger med et skudd som hadde fortjent en bedre skjebne.

casemv

Antony, som har vært ute med skade for United de siste ukene, gjorde også comeback de siste 11 minuttene, først som venstrekant, før han de siste minuttene ble flyttet over på høyresiden.

Fred viste seg også frem med et godt skudd som ble slått til corner, da han var den første innbytteren som ble sendt utpå torsdag, med et kvarter igjen å spille.

Richarlison, som scoret begge målene, det siste med en halvveis brasse, får nok av mange dermed banens beste-pris, men Casemiro kan ikke ha vært langt bak. United-spilleren viste igjen at han er en av verdens beste defensive midtbanespillere, om ikke den beste.

7 MÅLPOENG PÅ 2 UKER: Bruno reddet Portugal
UAVGJORT: Men Pellistri startet i VM

Brasil 2-0 Serbia (startet 20.00)

Mål: 1-0 Richarlison (62), 2-0 Richarlison (Vinicius Jr, 73)

BRASIL: Alisson – Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Sandro – Casemiro, Paqueta – Raphinha, Neymar, Vinicius – Richarlison.

United.no oppdaterer med scoringer, de største sjansene og viktige ting United-spillerne er involvert i.

88.min: Martinelli inn for Brasil, dermed flyttes Antony over på høyrekanten.

87.min: Rodrygo skyter over etter at Antony med noe hell har driblet av to mann med en finte.

83.min: Fred banker til fra 20 meter, et godt skudd, men keeper får slått til corner.

81.min: Casemiro skrur ballen flott mot krysset fra 20 meter, men ballen smeller i tverrligger og ut.

80.min: Antony byttes inn for Neymar. Antony tar plass på venstrekanten.

75.min: Fred inn, Paqueta ut.

73.min: 2-0 Richarlison. Spilles opp i feltet av Vinicius, har ryggen mot mål, ballen spretter opp i været, men da tar han en halvveis brasse og banker ballen i mål. En nydelig scoring.

70.min: Serbia får sin beste sjanse da ballen er fri i feltet og Serbia er først på noen hodestøt, men uten at de får ballen i mål.

67.min: Vinicius Jr. alene gjennom, men sklir i avslutningsøyeblikket.

62.min. 1-0 Richarlison. Scorer etter en keeperretur.

60.min: Brasil nærmer seg. Alex Sandro banker ballen i innsiden og stolpen og ut fra 25-30 meter.

46.min: Gigantsjanse for Neymar etter 30 sekunder, da keeper Milinkovic-Savic forærte ham en sjanse – bare for så å rydde opp da brassen kom alene mot ham.

41.min: Casemiro med en langpasning i bakrom, som Vinicius Jr. vinner og kommer seg til en sjanse alene med keeper skrått, bare for å bomme.

28.min: Vinicius Jr. nesten gjennom alene med keeper, men den tidligere United-keeperen Vanja Milinkovic-Savic, redder godt for Serbia.

21.min: Casemiro med et hardt skudd fra 25 meter. Treffer godt, men for rett på keeper.

10.min: Casemiro med en fantastisk pasning inn i 16-meteren til Neymar, gjennom ledd, knallhardt langs bakken, men sistnevnte klarte ikke å avslutte.