To mann uaktuelle til Tottenham-kampen

Verken Axel Tuanzebe eller Phil Jones er med i United-troppen som møter Tottenham fredag kveld.

Ole Gunnar Solskjær kan velge fra en tilnærmet skadefri tropp før møtet med Tottenham i London fredag kveld.

To spillere er imidlertid ikke tilgjengelige til den viktige kampen. 

Både Phil Jones og Axel Tuanzebe er nemlig uaktuelle til kampen, uten at Solskjær utdypet hvilke skader som holder de to forsvarsspillerne på sidelinjen.

– Vi får se hvor lenge Paul og Marcus kan spille

– Vi har to spillere, Phil Jones og Axel (Tuanzebe, red.anm) som trolig vil gå glipp av denne kampen og starten. Vi må se nærmere på hvor ille det står til, men bortsett fra det er resten av spillerne i stallen klare og tilgjengelige, sier Solskjær.

USIKKER SPILLETID: Både Paul Pogba og Marcus Rashford vil trolig være med i kamptroppen mot Tottenham fredag kveld, men det er usikkert hvor lenge de to kommer til å spille etter sine lange skadeavbrekk.

Ingen av de to ville trolig startet kampen i London uansett, men det kan både Paul Pogba og Marcus Rashford gjøre, skjønt Solskjær var en smule kryptisk når han snakket om muligheten for å starte med en av dem eller begge to.

– Marcus og Paul har vært ute i en lengre periode, men de er tilgjengelige. Hvor lenge de kommer til å spille får vi se, sier Solskjær.

– Gir oss muligheten til å beskytte spillerne

Resten av den inneværende sesongen kan samtlige klubber i Premier League bytte opp til fem spillere per kamp, men til tross for at muligheten er der, vil ikke Solskjær garantere at han vil benytte seg av samtlige bytter.

GJENSYN: Ole Gunnar Solskjær og United møter José Mourinhos Tottenham fredag kveld. Sist lagene møttes på Old Trafford i desember vant United 2-1.

Samtidig påpeker nordmannen viktigheten av å beskytte spillerne mot den fysiske belastningen som venter. 

– Det avhenger av kampene, men å bytte fem spillere kan skje fordi vi må beskytte spillerne. De har vært ute i en lang periode og Premier League er intenst og hardt rent fysisk og spillerne skal nesten rett ut i en ny sesong når denne er ferdig, sier Solskjær.