– To klubber har råd til Haaland

Paul Scholes tror Manchester United er en av få klubber som har råd til å betale det Borussia Dortmund krever for Erling Braut Haaland i sommer.

I 2-0-seieren mot Granada scoret Marcus Rashford sitt 20. mål for sesongen og ble med det den første United-spilleren siden Wayne Rooney som har krysset den «magiske» grensen to sesonger på rad.

På BT Sport argumenterte likevel Scholes for at gamleklubben må investere i en ny spiss, selv om han er klar over tallene til Rashford.

Scholes trekker fram to gjengangere fra ryktespalten: Erling Braut Haaland og Harry Kane.

– Hvis de kan få Haaland for 150 millioner – hvorfor ikke? Jeg tror den klubben som kan betale for ham i sommer vinner, for jeg tror ikke det er så mange som har råd, sa Scholes.

– Det er mye støy rundt Real Madrid og Barcelona, og de har sannsynligvis ikke pengene.

– Manchester City er ikke villig til å betale virker det som. Dessuten er det veldig sjelden Pep Guardiola spiller med en nier uansett, selv når Sergio Agüero og Gabriel Jesus er på banen. Så er han i det hele tatt den type spiller Guardiola ønsker seg? Jeg er ikke så sikker på det.

– Haaland er en spiller United er desperate etter, og det samme gjelder nok Chelsea. Jeg tipper det er de to klubbene som har råd til ham i sommer.

Scholes sa også at Greenwood nå har sjansen til å gjøre spissplassen til sin, selv om det fortsatt hersker en usikkerhet om han er best som ving eller spiss.