Tillater 10.000 tilskuere fra 17. mai

Det har nå snart gått ett år uten at det har vært tilskuere til stede på Old Trafford, men fra mai av kan det kanskje bli en endring.

Den britiske regjeringen offentliggjorde nemlig mandag ettermiddag at de vil tillate 10 000 tilskuere på de største arenaene fra og med 17. mai.

Det gjelder da sannsynligvis også Old Trafford.

Det er ikke nødvendigvis positivt nytt for United denne sesongen, siden siste hjemmekamp spilles helga før den mandagen, men det betyr at veldig klare planer er på plass, som nok gjør at vi kan se frem til en litt mer normal 2021/22-sesong.

Det er selvsagt også lov å håpe at Uniteds kamp mot Fulham flyttes til mandag 17. mai, slik at 10 000 tilskuere kan ta plass på Old Trafford.

Det er heller ikke umulig at én eller flere United-kamper kan bli valgt ut som test-kamper for det hele.

Det betyr også at det kan bli en del tilskuere når United møter Wolverhampton borte i siste ligarunde, 23. mai. Molineux har plass til snaut 32 000 tilskuere, noe som skulle bety cirka 8 000 tilskuere til stede på sesongavslutningen.

Boris Johnson åpnet også opp for at det kan være fulle arenaer fra slutten av juni, noe som kan bety fullsatte tribuner under fotball-EM.

Alt avhenger selvsagt at utviklingen med coronaviruset går som man ønsker, men hvis alt fungerer så er det vel all grunn til å tro at det kanskje kan bli fullsatte tribuner også på Old Trafford fra sesongstart igjen i august.