Kun Flypakke Liverpool fra Bergen eller Stavanger ledig nå

OPPDATERT: Flere hotellrom.
Har du tenkt deg til Manchester i løpet av sesongen? Nå kan du bestille tur!
LES OGSÅ: Her ser du hele terminlista

Vi har fått tak i noen flere hotellrom på Crowne Plaza til både Liverpool og Manchester City-kampen, men da til noe høyere pris.

Til Liverpool har vi nå ledige noen få Flypakker Crowne Plaza med utreise fra Bergen eller Stavanger. Ta kontakt på travel@united.no med følgende info:

 • Fullt navn, alder og medlemsnummer til alle reisende (tillegg for ikke-medlemmer kr 498,-)
 • Mobil og epost til hovedkontakt
 • Ønsket rominndeling
 • Pris pr stk i twin/dobbelrom er kr 7790,-

Plass er først sikret ved bekreftelse på epost.

For spørsmål: kontakt Tur-ansvarlig Jørgen Rangnes på 40076074.

 Bestill her for Flypakke City! 

Salg av turer til øvrige kamper er nå igang:

Klikk her for å få tilgang til kjøp av ønsket kamp!

OBS 1: Så lenge skjemaet ligger åpent vil det være turpakker tilgjengelig. Vi presiserer at alle kjøp som foretas er bindende.

OBS 2: Alle kamper ligger ute for salg – med unntak av Sunderland, en kamp som i utgangspunktet skal spilles 28. februar. Men, fordi den kan havne i konflikt med Ligacupfinalen som skal spilles dagen etter, må vi holde den tilbake inntil videre.

Alt som du må ha på plass ved turbestilling,  samt annen viktig informasjon, finner du her:

 • Gyldig medlemskap på hovedbestiller. De fleste av våre medlemmer har medlemskap som må fornyes i juni. Betal i dag enten med faktura tilsendt med siste US, eller ved å oppdatere medlemskapet på din profil på www.united.no.

 

 • For å få medlemspriser på hele reisefølget må du sørge for å innhente gyldig medlemsnummer på samtlige medreisende. Innmelding kan skje på www.united.no, hvor du også kan lese om våre forskjellige typer medlemskap.
  Merk: Dersom medlemsnummer ikke oppgis, tilkommer et gebyr for ikke-medlemmer på kr 498,-.
  Det samme gjelder dersom like medlemsnummer oppgis for flere enn én reisende, og/eller kommentarfeltet inneholder opplysninger som: «vedkommende er medlem, men har ikke medlemsnummeret her».

 

 • Kun kampbillett. Dersom du utelukkende ønsker kampbillett, vil vi for de aller fleste kampers vedkommende legge ut søknadsskjema tettere opp til kamptidspunktet. Dersom terminlisten er satt opp slik at dette utgangspunktet endres, vil vi informere om dette 18. juni eller så snart det foreligger nærmere opplysninger.

  Merk:
  for «Kun kampbillett» må alle reisende være medlemmer i MUSCS.

Her finner du vilkår ved kjøp av turer, samt for søknader der dette er påkrevet.