Terminlista kommer 10.00

Her er en del viktig informasjon, og merk at du kan søke om billett til United-Liverpool allerede nå.

Onsdag klokka 10 norsk tid offentliggjøres terminlista for 2016/167-sesongen.

Supporterklubben får terminlista klokka 09, og vil publisere den med en gang klokka blir 10.00.

Fram til kl. 12.00 i dag kan du søke på Fly- og hotellpakker til oppgjøret mot Liverpool.
Alle som har søkt får svar innen kl. 13 og deretter vil vi fortløpende legge ut de andre kampene.

Ingenting er kjent. En «mulig» terminliste ble lekket for et par uker siden, men Premier League har avvist at den er rett. Ellers var det rykter om at Manchester City hadde bedt om å få starte på bortebane, og om det er/var rett, og det blir innvilget, så ville det bety at United starter hjemme. Men, foreløpig er dette kun rykter.

Fredager…

Nytt av året er det også at det blir en del fredags-kamper.

Det betyr at man risikerer å gå glipp av kampen hvis man bestille fly til Manchester på egen hånd lørdag formiddag. Det har ingenting å si for reisende med Supporterklubbens turer. Tidligere var det avreise fra Bergen for en del fredag kveld, men denne avgangen flyttes nå fast til fredag formiddag slik at man vil være sikret kamp selv om den flyttes til fredag.

TV-kamper tidlig i juli…

Terminlista som offentliggjøres onsdag inneholder også kun lørdagskamper, og mange vil senere altså flyttes enten til fredag, søndag eller også mandag på grunn av TV-avtalene. Flyttingen av kampene i august eller september offentliggjøres som regel i perioden 5.-10. juli.

Flere søndagskamper for United…

Siden United skal spille i gruppespillet i Europa League, med kamper på torsdager, så betyr det at det blir en del ekstra søndags-kamper rundt disse europacup-ukene.

Ny bookingløsning på united.no

jmchevEllers vil Supporterklubben ha en splitter ny bookingmotor som dere benytter ved kjøp av turer og billetter, så det er viktig blant annet å ha gyldig medlemsnummer klart allerede nå. Her kan du lese viktig info om den nye bookingmotoren og turbestilling.

Liverpool kan søkes på tirsdag

Vi vet imidlertid at hjemmekampen mot Liverpool er svært ettertraktet.

For å gi alle en fair sjanse til å få Fly- og hotell-pakke til den vil vi åpne for søknader på Liverpool-kampen mellom klokka 16.00 tirsdag 14. juni og klokka 12.00 onsdag 15. juni. Så lenge man søker en gang i løpet av det tidsrommet vil man ha like stor sjanse som andre til å lykkes med å få en Fly- eller hotell-pakke.

Til alle andre kamper vil man kunne kjøpe turer med en gang, etter først til mølla-prinsippet.

Når det gjelder enkeltbilletter til Liverpool og de andre største kampene, vil vi komme tilbake med mer informasjon rundt det.

Det er også grunn til å merke seg at Supporterklubben etter managerskiftet har merket en enda større interesse  enn tidligere for alt med turer og billetter, så det kan nok være lurt å begynne planleggingen allerede nå hvis man skal få med seg den eller de kampene man ønsker kommende sesong.