– Tenker ikke på United

Sunderland-spiss og ex-Red Fraizer Campbell håper på hjemmeseier, men innrømmer at han har litt blandete følelser foran helgens besøk fra gamleklubben.

Det nærmer seg tre år siden den nå 24 år gamle spissen dro til Stadium of Light for £3.5 millioner og ble daværende manager Steve Bruces første kjøp. Likevel legger ikke Fraizer Campbell skjul på hvor han har sine røtter.

Selv tilbrakte han ungdomsårene på Old Trafford, og både venner og familie er United-fans. Likevel, som profesjonell fotballspiller er Campbell likevel ikke i tvil om hvem han ønsker skal gå seirende ut av søndagens oppgjør.

– Det ville jo vært fint om vi begge kunne vinne, men jeg ønsker å vinne for Sunderland, sier han bestemt i et intervju med lokalavisen Shields Gazette.

Samtidig vet han at Sunderland-seier vil være direkte ødeleggende for Uniteds allerede falmende håp om ligamesterskap nummer 20. Derfor moderer han seg noe, og innrømmer at han håper det vil ordne seg til slutt:

– Hvis City skulle tape og vi spille uavgjort 5-5, så ville jo det vært det ideelle, sier han med et smil.

– Tenker ikke på United

Campbell, som bare fikk 1+3 kamper for Uniteds førstelag, legger ikke skjul på at han regner med at det venter en voksen oppgave.

– Siden de fortsatt har sjansen til å vinne ligaen, kommer de utvilsomt hit opp for å prøve og vinne kampen. På den annen side har vi selv ambisjoner om å avslutte sesongen med stil. Det er siste hjemmekamp for fansen, og det er viktig for oss. Derfor tenker jeg heller ikke på at det er Manchester United som står på motsatt banehalvdel.

– Men de trenger noen scoringer,og kommer til å forsøke alt for å gjøre jobben vanskelig for oss – akkurat slik det alltid forventes av United, avslutter Den svarte katten, Fraizer Lee Campbell.