– Vi forventer at han er tilbake ganske snart

United har tidligere bekreftet troppen som har reist til Moldova. Der fikk vi vite at Marcus Rashford, Anthony Martial, Donny van de Beek og Aaron Wan-Bissaka går glipp av kampen.

De første spørsmålene på Erik ten Hags pressekonferanse på onsdag handlet om Rashford-skaden, og alvorlighetsgraden av den. Ten Hag kom ikke med veldig mye informasjon, men røpet i det minste litt.

– Han er ikke tilgjengelig. Det er en konsekvens fra Arsenal-kampen. Han har en muskelskade. Jeg forventer ikke at han blir ute altfor lenge, men jeg kan ikke si hvor lenge. Det er ikke virkelig ille, og vi forventer at han er tilbake på laget ganske snart.

Siden Rashford ikke er med til Moldova, og Uniteds kamp mot Leeds ble utsatt, så blir første sjanse Manchester-derbyet i starten av oktober.

LES OGSÅ: Ten Hag: – Når en taper den første kampen, så må en vinne den andre

Ten Hag ble også spurt om Rashfords VM-muligheter.

– Det er ganske åpenbart at han har talentet [til å være i VM-troppen], ja. Han har vist høyt potensial og god kvalitet [denne sesongen].

En av de oppmøtte lokale journalistene gjorde det også klart at det fansen i Moldova virkelig ønsker å vite, er om Cristiano Ronaldo kommer til å spille torsdagens kamp.

– Jeg beklager, men fansen fra Moldova må vente til i morgen, sa Ten Hag med et smil. 

tenhag070922
SVARTE LITT, MEN GA IKKE BORT MYE: Erik ten Hag.