Heldig scoring sendte United ut av FA Youth Cup

Manchester Uniteds U18-lag er ute av FA Youth Cup etter å ha tapt 1-0 mot Stoke på Bet365 Stadium onsdag kveld.

Joshua Bickerton scoret det som ble kampens eneste scoring like før timen var spilt.

Dermed ble det stopp i fjerde runde for United, som forrige sesong gikk hele veien til topps i turneringen.

Heldig scoring

Det var Victor Musa som var farligst frampå for United den første timen, med blant annet en avslutning blokkert på strek og en heading utenfor fra god posisjon.

I det 57. minutt skulle den imidlertid sitte for Stoke. Et frispark fra 18 meter gikk via muren og forbi en utspilt Elyh Harrison, som lite kunne gjøre noe med scoringen.

I minuttene etter scoringen presset United på for en utligning, og var nære på ved et par-tre anledninger.

Kun en god redning av Stokes keeper sto i veien for en perle fra Maxi Oyedele, mens Daniel Gore traff nettveggen etter et pent dribleraid fra kapteinen.

Det ble imidlertid ingen flere scoringer, og dermed er Stoke videre til 5. runde i FA Youth Cup.

Stoke City v Manchester United: FA Youth Cup
FRUSTRERENDE AFTEN: Forrige sesong ledet Travis Binnion Manchester Uniteds U18-lag til topp i FA Youth Cup. I år sa det stopp i 4. runde mot Stoke.

Stoke 1-0 (0-0) Manchester United

FA Youth Cup, 4. runde
Bet365 Stadium

Mål: 1-0 Joshua Bickerton (57.).

Manchester United: Elyh Harrison – James Nolan, Sonny Aljofree, Louis Jackson, Sam Murray – Maxi Oyedele, Jack Moorhouse (Adam Berry, 31), Dan Gore (C) – Ethan Williams, Manni Norkett (Jack Kingdon, 70), Victor Musa.

Uben.innbyttere: Tom Wooster, Shea Lacey, Jayce Fitzgerald, James Scanlon, Reece Munro.

LIVE:

31: Jack Moorhouse tusler av banen med skade. Inn kommer Adam Berry.

34: Også Stoke må gjøre et tidlig bytte som følge av skade. Will Smith må takke for seg og blir erstattet av Ali Hayder.

PAUSE: En jevnspilt og målløs affære de første 45.

57: MÅL. Stoke går opp i ledelsen. Et frispark fra Joshua Bickerton går via muren og forbi en utspilt Elyh Harrison i United-buret.

62: United er nær en kjapp utligning. Maxi Oyedele tester skuddfoten fra langt hold og treffer godt, men Stoke-burvokteren er på og får slått ballen ut til corner.

68: Kaptein Gore får fyrt av etter et pent dribleraid, men skuddet går i nettveggen. United nærmer seg noe nå!

71: Bytte for United. Jack Kingdon kommer inn for Manni Norkett.

86: Et siste bytte for United? Shea Lacey kommer inn fire minutter før fulltid. Ut går James Nolan.

88: Nesten for United! Ballen faller ned hos Kingdon inne i feltet etter en dødball, men avslutningen går dessverre noen meter over mål.