Tap for Mitchell & co.

Englands U18-landslag møtte sine overmenn i Italia.

Selv ikke med United-akademiets toppscorer Demetri Mitchell på laget, klarte altså engelskmenne å hamle opp med vertskapet. Isteden vippet italienerne skålen over i sin favør  med to avgjørende mål på like mange minutter tidlig i andre omgang. Italia 2-0 England.

Det kunne imidlertid fort ha gått annerledes. Ifølge TheFA.com var nemlig England det førende laget før pause. Problemet var at de ikke klarte å omsette overtaket i tellende resultater.
Demetri Mitchell forsøkte seg blant annet med et skudd som fremtvang en god redning av hjemmelagets målvakt. Senere var han frempå med en corner som havnet presis på hodet til en lagkamerat, men igjen sto keeper i veien.

Det skulle bli 66 minutter på banen for den unge United-angriperen. Da, på stillingen 0-2, var han en av to spillere som ble ofret da manager Neil Dewsnip gjorde et forsøk på å snu oppgjøret. Det lyktes altså ikke, og dermed har det gått 14 år siden et engelsk landslag har vunnet på italiensk jord.