Tap for Matic, uavgjort for Blind

Ingen stor landskampkveld.

På en kveld der vi mest av alt fulgte med på Fred-situasjonen, så ble det også spilt noen fotballkamper som involverte United-spillere.

Først ut var kampen mellom Serbia og Chile på nøytral grunn i Østerrike. Alexis Sánchez var ikke med for chilenerne, mens Nemanja Matic startet på benken for et heller reservepreget serbisk lag. Chilenerne var også svært reservepreget, og kvaliteten på førsteomgangen skal ha vært direkte svak.

I pausen kom Nemanja Matic og Sergej Milinkovic-Savic inn, men det ble ikke en stor kamp av den grunn, og mot slutten scoret Guillermo Maripán for Chile, og dermed ble det chilensk seier i Graz.

Lørdag har Serbia en ny kamp i Graz. Motstander er nok et søramerikansk lag som ikke har kvalifisert seg til VM, nemlig Bolivia.

For øvrig kom ex-red Ángelo Henríquez inn for Chile, og bommet også på en stor sjanse.

Uavgjort for Blind

Matteo Darmian kom ikke med i Roberto Mancinis landslagstropp, men Daley Blind startet for bortelaget i Italia-Nederland – en kamp mellom to land som nok gjerne skulle ønskt seg at dette var en VM-oppkjøringskamp.

Italia dominerte lenge, og fikk i det 67. minutt hull på byllen i Torino. Zaza var målscorer, med et mål som kom etter et innlegg fra Blinds side.

Rett etterpå ble Criscito utvist for Italia, og det var derfor ikke noen stor overraskelse da Nathan Aké utlignet noen minutter før slutt.

22.35: SLUTT: 1-1 mellom Italia og Nederland.

22.30: MÅL! Nathan Aké har utlignet for Nederland få minutter før slutt.

22.19: Daley Blind byttes ut. Fortsatt 1-0 til Italia.

22.10: Criscito utvist for Italia! Kanskje er det håp for Blinds Nederland likevel.

22.09: MÅL! Med litt over 20 minutter igjen har Italia tatt ledelsen. Zaza med målet. Innlegget i forkant av målet kom fra Blinds side, men vår mann var et stykke unna.

21.47: Italia-Nederland er i gang igjen. Nederland har gjort et forsvarsbytte, men det er Hateboer som går ut, og ikke Blind. Blir det Italia-dominans igjen, tro?

21.45: MÅL! Chile har tatt ledelsen helt mot slutten av kampen mot Serbia! Guillermo Maripán med målet.

21.31: PAUSE: Italia 0-0 Nederland.

21.17: Italia dominerer visst voldsomt mot Blind & co, og har bommet på flere store sjanser.

21.03: Serbia-Chile er nå i gang igjen, og serberne har byttet inn Nemanja Matic. Det skal ikke ha vært noen stor førsteomgang.

20.48: Andrea Belotti putter ballen i mål for Italia, men det annulleres for offside.

20.47: PAUSE: Serbia 0-0 Chile.

20.46: Italia-Nederland er i gang. Daley Blind fra start, ingen Darmian i Italias landslagstropp. Serbia-Chile er på overtid i den første omgangen, der står det 0-0.

20.00: Serbia-Chile er i gang, foreløpig altså med Nemanja Matic på benken.