Tap for De Gea & co

…mens Januzaj fikk en halvtime da Belgia slo Australia

Iker Casillas er ikke den han en gang var, og det er dermed usikkert hvem som kommer til å stå i mål for Spania fremover. David de Gea er definitivt en kandidat, og han fikk sjansen i bortekampen mot Frankrike.

Dette var De Geas første kamp fra start for Spania, han hadde tidligere bare et innhopp mot El Salvador å skryte av på A-landslagsnivå.

Det var ingen kamp med enorm underholdningsverdi, men de fleste skuddene som kom i førsteomgang var det Frankrike som hadde – og De Gea som reddet. Både skuddene til Benzema (x2) og Pogba ble stoppet uten problemer, og United-keeperen så trygg ut.

Bournemouth v Real Madrid - Pre Season Friendly
SCORET IKKE: Karim Benzema (her med mer hår).

I andreomgangen ble han overlistet to ganger. Først satte Benzema ballen forbi ham, men målet ble annullert på grunn av offside. Men til slutt fikk Frankrike hull på byllen, da Loïc Rémy banket ballen forbi en sjanseløs De Gea i målet. Umulig å redde, og denne gangen ble det ikke annullert heller. Benzema hadde et hardt skuddforsøk på overtid, men en våken De Gea hindret mål, og det ble dermed 1-0 til Patrice Evra & co i Paris.

Seier for Januzaj

Belgia spilte hjemme mot Australia, og vant 2-0. Januzaj kom inn på stillingen 1-0 til Belgia, og spilte på høyrekanten. Han var ikke involvert i Witsels 2-0-mål, men han hadde en brukbar sjanse til å score 3-0 selv. Forhåpentligvis imponerte han nok ved å komme seg til sjansen.

Australia var nokså tam motstand, og de hadde lite å by på offensivt. Da var Belgia hvassere, uten at det helt tok av fra de røde djevlene (som Belgias landslag blir kalt) heller.