Takker Van Gaal

Barcelona-keeper Victor Valdes er Louis van Gaal evig takknemlig.

Valdes, som pådro seg en langtidsskade da korsbåndet røk tidligere i vår, har annonsert at han forlater Barcelona ved sesongslutt. I den forbindelse har han publisert et åpent brev på klubbens hjemmeside, hvor han takker de som har betydd mest for hans karriere. En av dem er den tidligere Barςa-manageren Louis van Gaal.

vangaalss
Valdes: – Takk for at du trodde på meg, LvG.

Mannen som antas å bli Uniteds neste manager, ledet katalanerne i perioden fra 1997-2000. Det var i en tid da Victor Valdes var en ung og lovende målvakt i klubbens junioravdeling.
Nå gir 32-åringen sin nederlandske mentor mye av æren for at han i det hele tatt utviklet seg til å bli en keeper i toppklasse, og det i en klubb som i mange år har dominerte spansk og europeisk klubbfotball.

– Jeg takker Louis van Gaal for å ha vist det motet som måtte til for å gamble på et talent som bare han var i stand til å se. Det var han som startet oppbyggingen av dette historiske Barςa-laget som jeg har vært så privilegert å være en del av, skriver Valdes, blant annet.

Deretter fortsetter han med å takke Van Gaals etterfølgere i managerstolen, folk som Frank Rijkard, Pep Gurardiola og den nylig avdøde Tito Vilanova.

Her kan du lese brevet i sin helhet.