Bolton Wanderers v Manchester United U21 - Papa John's Trophy

Stortap for U21-gutta som gikk tom for krefter

Manchester Uniteds U21-lag sitt EFL Trophy-eventyr er over etter at det sa bråstopp mot Bolton Wanderers tirsdag kveld.

Travis Binnions gutter kjempet tappert, men måtte til slutt gi tapt etter å ha stått i mot et hardt Bolton-press kampen gjennom.

Det tok likevel tid før Bolton omsider fikk hull på byllen og kampens første scoring signert Afolayan kom ikke før det var spilt 68 minutter, og det etter en konsentrasjonssvikt fra Marc Jurado som serverte angrepsspilleren målet.

Kreftene til United virket å gå slutt etter Boltons første mål og kun åtte minutter senere fant Aaron Morley nettmaskene med en frekk frisparkvariant fra skrått hold og satte 2-0.

Bolton ga seg ikke før det stod 4-0 på tavla mot et ungt United-lag som ga opp i sluttminuttene.

Dermed går Bolton videre til kvartfinale i turneringen.

Gutter mot Menn

Den første halvtimen var United svært heldige som slapp unna å ligge under med mange mål. Bolton skapte sjanse på sjanse, og nivåforskjellen mellom lagene virket å være veldig stor.

Det kunne til tider se litt ut som om det var gutter mot menn og United-spillerne klarte ikke komme oppi hjemmelagets spillere.

Heldigvis for United sløste Bolton stort med sjansene og godt hjulpet av en enorm blokkering fra Di’Shon Bernard og mange gode aksjoner fra Nathan Bishop kunne United gå i garderoben på stillingen 0-0.

FIKK KJENNE NIVÅFORSKJELL: Zidane Iqbal og resten av laget slet med å henge med på tempoet i den første omgangen, men slapp med skrekken før det i slutten av andre omgang raknet totalt.

Farlige på kontringer

United var ikke helt ufarlige selv heller. Bolton stod høyt med laget og avga store rom for United å kontre i.

Det holdt Shoretire på å utnytte etter 12 minutter, men alene med keeper klarte ikke midtbanespilleren å beholde roen og satte avslutningen rett på keeper.

Isak Hansen-Aarøen var aktiv ute til høyre og holdt på å få seg en assist da han slo inn på panna til Emeran etter halvtimen, men igjen var keeperen til Bolton på pletten og reddet.

MANGLET DEN AVGJØRENDE FINESSEN: Isak Hansen-Aarøen manglet, som resten av laget, det siste lille på den siste tredjedelen for å kunne utrette noe mot Bolton.

Felt av forsvarsfeil

Bolton skapte sjanse på sjanse, men virket å kunne spille til langt på natt uten å få ballen mellom stengene. Det virket som om de trengte hjelp – og det fikk de.

Marc Jurado gjorde en skjebnesvanger feilvurdering og forsøkte å heade en løs ball tilbake til Nathan Bishop. Headingen ble plukket opp av Bolton-spiller Afolayan som rundet Bishop og trillet ballen i mål.

GOD KAMP MELLOM STENGENE: Nathan Bishop gjorde en god kamp mellom stengene og holdt United inne i kampen frem til Bolton ble servert 1-0.

United gikk tom for krefter og klarte ikke å slå tilbake. Bolton fikk vann på mølla og la på til 2-0.

I frustrasjon satte Di’Shon Bernard inn en skrekkelig takling som det er vanskelig å forstå hvordan ikke kunne blitt rødt kort, noe som skapte stor furore på matta og Bolton-spillerne stormet til.

På overtid satte også Sonny Aljofree ballen i eget nett til 3-0 før Conor Bradley like etterpå satte inn 4-0 og scoret kampens siste mål

Bolton 4-0 (0-0) Manchester United U21

EFL Trophy, 1/8-finale
University of Bolton Stadium, Bolton

:::: Sam Murray (11), Di’Shon Bernard (79)

Mål: 1-0 Oladapo Afolayan (68) 2-0 Aaron Morley (76), 3-0 Sonny Aljofree (selvmål, 90+3), 4-0 Conor Bradley 90+5)

United: Nathan Bishop – Marc Jurado, Di’Shon Bernard (Sonny Aljofree 88), Björn Hardley, Sam Murray – Zidane Iqbal, Charlie Savage – Isak Hansen-Aarøen (Tom Collyer 69), Shola Shoretire, Noam Emeran – Joe Hugill (Charlie McNeill 69)

Uben.innb.: Ondrej Mastny, Willy Kambwala, Maxi Oyedele, Manni Norkett

1 min: Kampen i gang! Hugill sparker kampen i gang for United.

2 min: Ser man på oddsmarkedet er United store underdogs i kveldens kamp. Syv ganger innsatsen fikk man på United-seier like før avspark.

3 min: Boltons Dion Charles kommer til innlegg etter å ha rundlurt Hardley. Bishop kontrollerer at ballen går over.

4 min: Di’Shon Bernard tar tak rundt livet på Boltons Kachunga inne i feltet og Bolton-spissen går i bakken. Dommer vinker spillet videre, men der er United heldige. Sliter med å holde ballen i laget innledningsvis.

5 min: Charlie Savage med skuddforsøk inne i sekstenmeteren etter et fint angrep. Hansen-Aarøen vender opp og finner Savage som får skutt, men rett i en Bolton-spiller og ballen triller etter hvert ut til utspark.

6 min: Så holder det på å smelle i andre enden! Bolton slår langt og Dion Charles løper opp ballen i bakrom. Bishop kommer ut, men trekker seg halvveis og er heldig at spissens avslutning går rett i kroppen på ham og til corner.

7 min: Sjansekanonade mot Uniteds mål. Bolton skaper sjanse på sjanse og unggutta klarer ikke annet enn å beina ballen unna.

10 min: Mye lyd fra det store antallet bortefans som har tatt turen til Bolton for å støtte laget i kveld.

11 min: Sam Murray blir lurt og kommer på etterskudd. Takler en Bolton-spiller som er på vei full fart fremover.

12 min: Enorm sjanse for United! Savage bryter og det åpner seg enorme rom for United. Hugill, Emeran og Shoretire angriper mot én forsvarsspiller og Emeran spiller til Hugill som igjen spiller ballen til Shoretire som kommer alene med keeper, men som setter avslutningen rett i kroppen på en utrustende keeper. Svært nære en ufortjent ledelse.

15 min: Utrolig at ikke Bolton tar ledelsen. Bradley lurer av Murray som må være forsiktig før han spiller ballen ut i feltet til Afolayan som avslutter fra 10 meter, men der kaster Di’Shon Bernard seg inn i en blokkering og ballen går via tverrliggeren og over til en corner.

18 min: Ny enorm sjanse for Bolton. Det slås en corner mot første hvor ballen stusses videre. På bakre står en Bolton-spiller på blank, men klarer å sette ballen utenfor.

20 min: United slipper Bolton utrolig lett til mange store målsjanser og nivåforskjellen her virker stor. Innlegg fra venstre som Bolton-spiss Charles bommer på i det han skal bredside ballen i mål på bakre stolpe.

23 min: Kjemperedning fra Nathan Bishop! Gethin Jones spilles gjennom og alene med Bishop og fyrer fra 20 meter. United-keeperen viser frem meget sterk reaksjonsevne og får kastet seg og slått ballen til corner.

24 min: Bolton setter omsider ballen i nettet, men linjemann er umiddelbart oppe med flagget for en offside. Hjemmelaget slår corneren på samme måte som tidligere i omgangen og stusses på første. Charles står på 1 meter og setter ballen i mål, men det er offside.

28 min: Bedre minutter fra United nå. Klarer å presse Bolton lengre unna eget mål selv om de selv ikke klarer å få tak i ballen. Bra jobb i press fra Hugill og Emeran.

30 min: Shola Shoretire setter seg ned og tar av seg begge skoene. Får tilsyn av fysio. Uvisst hva som er galt og om han må byttes ut.

31 min: Shoretire kommer inn igjen og ser ut til å ha ristet av seg det som plagde ham.

32 min: Så får United plutselig en kjempesjanse! Marc Jurado angriper før han slipper til Hansen-Aarøen som legger ballen inn mot bakre. Noam Emeran kommer stupende på bakre stolpe og tvinger frem en kjemperedning fra Trafford i Bolton-buret som slår til corner.

35 min: United mye farligere nå. Jurado spiller en nydelig stikker til Hansen-Aarøen som er en dårlig berøring unna å være helt alene med keeper Trafford.

38 min: Emeran forsøker å finne Murray, men spiller ballen rett på en Bolton-spiller før han får ballen tilbake. Åpner seg rom og franskmannen fyrer fra 25 meter, men skyter rett i fanget på keeper.

43 min: Bolton fortsetter å sløse med sjansene. Charles spilles på ny på blank på bakre, men bommer enda en gang.

45 min: Tillegg i spilletid på minimum to minutter i første omgang.

PAUSE

46 min: Andre omgang sparkes i gang. Ingen av lagene har gjort noen endringer i pausen.

47 min: Bolton rett i angrep også i andre omgang. Dion Charles spilles fri ute til venstre og går på mål fra skrått hold, men banker ballen over fra 12 meter. Ny svak avslutning.

49 min: Hansen-Aarøen mottar ball i fart fra Hugill som stikker i bakrom. Nordmannen forsøker å stikke gjennom til spissen, men avleveringen blir akkurat litt upresis og ballen triller helt inn til Trafford.

54 min: Shoretire angriper med rom foran seg. Forsøker å stikke til Emeran, men igjen så er United upresise i den siste avleveringen før en mulig avslutning.

55 min: Store sjanser for Bolton igjen! Innlegg fra venstre som Charles stuper etter, men treffer ikke bedre enn at han stusser ballen videre. Helt utrolig at ikke spissen har klart å omsette noen av de mange sjansene han har kommet til i denne kampen.

57 min: Bishop spiller Iqbal i kjempetrøbbel. Iqbal mister ballen på 20 meter. Bishop kaster seg inn i situasjonen og får avverget egen feil, målet er åpent, men Charles klarer heller ikke nå å sette ballen mellom stengene.

60 min: United-fansen har fått med seg at Argentina har tatt seg til VM-finale. «Argentina, Argentina, Argentina» runger utover University of Bolton Stadium.

62 min: Skade på Sam Murray. Backen tar telling etter en sen takling fra Dion Charles. Dommeren lar likevel spillet gå – virker som om backen klarer å riste av seg smellen.

67 min: Shoretire viser frem eminent teknikk og drar av tre spillere før han blir lagt i bakken 35 meter fra mål.

68 min: MÅL! Marc Jurado feilvurdrer og forsøker å heade tilbake til keeper Bishop. Det lukter Oladapo Afolayan som runder Bishop og triller ballen i mål. Surt for Jurado som har gjort en god kamp så langt.

69 min: Dobbeltbytte fra United. Joe Hugill og Isak Hansen-Aarøen går ut. Inn kommer Charlie McNeill og Tom Collyer.

71 min: Så skjer det nesten igjen. Di’Shon Bernard header tilbake mot Bishop som er på vei ut og ballen går forbi keeperen. Heldigvis er Bishop rask nok til å rekke tilbake før Bakayoko.

73 min: Målscorer Afolayan nære ny scoring. Får tid til å prikke et skudd fra 20 meter mot et United-lag som virker tomme for krefter. Ballen sniker seg like utenfor Bishops venstre stolpe.

76 min: MÅL! Aaron Morley dobler ledelsen for Bolton med et frekt frispark. Bolton har frispark fra skrått hold og midtbanespilleren går for skudd noe som overrasker Nathan Bishop som ikke rekker tilbake og Bolton dobler ledelsen. Da er nok EFL Trophy-eventyret over for denne gang for United.

79 min: Slåsskamp. Di’Shon Bernard utløser det totale kaos etter en stygg takling på Jack Iredale. Stopperen mister ballen og kaster seg med stor kraft inn i leggene på forsvarsspilleren. Bernard slipper unna med gult kort, heldig som ikke blir utvist.

85 min: God redning fra Bishop på et godt skudd fra Afolayan. Angrepsspilleren banker til på volley og Bishop viser at han er en svært god keeper og redder den på fint vis.

90+3 min: MÅL! United går opp i limingen. Bakayoko avslutter fra skrått hold og ballen går forbi Bishop og treffer en uheldig Sonny Aljofree.

90+5 min: MÅL! United har gitt opp og ballen spilles over Jurado til Bakayoko som får gå på mål og spille ballen rett på foten til Conor Bradley som triller inn nummer fire.