Stortap for Sunderland og Wolfsburg

Uniteds neste motstandere i Premier og Champions League fikk gjennomgå voldsomt tirsdag kveld.

Etter onsdagens ligacupkamp mot Ipswich venter Premier League-kamp mot Sunderland og Champions League-kamp mot Wolfsburg for Uniteds del.

Etter tirsdagens resultater for de to lagene, er det grunn til å tro (og håpe) at begge lagene kommer til Old Trafford med en viss andel usikkerhet.

Sunderland – Manchester City 1-4 (ligacup)

Sunderland stilte med et av sine sterkest mulige lag hjemme mot Manchester City, men hadde ingenting å stille opp med mot det stjernebesatte bortelaget.

Sergio Agüero, Kevin de Bruyne, Raheem Sterling og et selvmål sørget for 4-0 ved pause. Sunderland var aldri i nærheten av å snu det, men Ola Toivonen sørget for at sluttresultatet ble 1-4 med sin redusering snaut ti minutter før full tid.

Det betyr at Sunderland kun har en 6-3-seier (!!) mot League Two-laget Exeter som sin eneste seier etter åtte kamper i alle turneringer denne sesongen. Med to poeng, uavgjort mot Aston Villa og Swansea, kommer de til Old Trafford lørdag som sisteplassen i Premier League.

Sunderland stilte med dette laget: Mannone – Yedlin, Coates, O’Shea, van Anholt, M’Vila, Rodwell (Cattermole inn 45), Johnson, Toivonen, Lens, Borini

Everton FC v VfL Wolfsburg - UEFA Europa League
Rodriguez, Wolfsburg.

Bayern München – Wolfsburg 5-1 (Bundesliga)

Onsdag om én uke kommer tyske Wolfsburg til Old Trafford, og de gjør det etter et stortap borte mot Bayern München tirsdag kveld. Det er imidlertid grunn til å advare: Ikke se deg blind på resultatet.

Wolfsburg ledet nemlig 1-0 borte ved pause, og kunne hatt en større ledelse på Allianz Arena.

Så skjedde det som Robert Lewandowski aldri vil glemme. Han ble byttet inn i pausen, satte 1-1 seks minutter senere, og i løpet av ni ville minutter fulgte han på med ytterligere fire scoringer. Dermed hadde 0-1 blitt til 5-1 takket være en av verdens beste spisser.

Wolfsburg var imidlertid ubeseiret på sine åtte første kamper denne sesongen, og én dårlig omgang mot et meget godt lag sier nok ingenting om at United vil få det enkelt neste onsdag.  Tyskerne spiller for øvrig hjemme i ligaen i helga, så dette var siste bortekamp før de kommer til Old Trafford.

Wolfsburg stilte med dette laget: Benaglio – Traesch, Dante, Naldo, Rodriguez, Caligiuri, Draxler, Kruse (Schürrle inn 79), Gustavo (Arnold inn 59), Guilavogui, Dost (Bendtner inn 78)