Storscoreren ute mot United

Daniel Farke må klare seg uten toppscorer Teemu Pukki på Old Trafford.

Den finske 29-åringen hadde en eventyrlig start på sesongen og har funnet veien til nettmaskene igjen etter en tørkeperiode en høst.

På lørdag må imidlertid tabelljumboen klare seg uten Pukki mot Manchester United. Spissen har vært involvert i 12 av lagets 21 mål denne sesongen.

Adam Idah er et alternativ på topp. 18-åringen scoret nylig hat trick i FA-cupen mot Preston.

– Han er sterk og har gode avslutningsferdigheter og har scoret en rekke mål på aldersbestemte lag, så det kan bli spennende om han får sjansen fra start, har TV 2-kommentator Kasper Wikestad sagt til united.no.

Norwich-manager Daniel Farke vil imidlertid ikke legge press på Idah.

– Det var flott for Adam å få et hat trick, men jeg liker ikke hypen. Jeg var fornøyd med ham, men vi vant ikke Premier League. Med all respekt for Preston gjorde de mange endringer i forsvaret sitt, sa Farke på sin pressekonferanse fredag.

SPISSTALENT: Adam Idah scoret tre mål mot Preston.

I oktober vant Manchester United 3-1 Carrow Road, en opptur som markerte slutten på en rekke med fire kamper uten seier i Premier League.

Norwich har ikke vunnet siden november.

– Vi må være modige og ikke la oss skremme av atmosfæren på Old Trafford, sa Farke.

– Det var tøft å møte Preston på bortebane, så det var godt for oss å vinne overbevisende der. Manchester United er en av de største klubbene i verden, men vi kommer med selvtillit.

Farke kunne også fortelle at midtstopperne Timm Klose og Ben Godfrey, samt Josip Drmic, fortsatt er ute med skader.