Stoppet nesten Kane & co

Våre to utlånte målvakter hadde begge en god dag på jobb etter en liten formsvikt.

Noen av våre utlånte har vært i aksjon denne helgen.

Vi kom for øvrig nylig med en statusrapport på de utlånte hittil i sesongen, der vi ga hver enkelt spiller en karakter fra 1-6 for utlånet hittil. Se dommen HER.

Sheffield Wednesday 2-4 Aston Villa

Sam Johnstone har vist seg litt menneskelig i det siste med flere feil, etter å ha hatt en svært god sesong før det.

Selv om han her slapp inn to mål, så hadde Johnstone en god kamp for Villa. Birmingham Mail omtaler det som en veldig travel dag for United-målvakten, der han måtte gjøre flere gode redninger for å hindre uglene, og han kunne ikke gjøre noe med baklengsmålene. De belønner ham med karakteren – best av Villas defensive spillere, og nevner distribusjonen som et område han fortsatt trenger å heve nivået.

Axel Tuanzebe var ikke i Villas tropp på grunn av en hamstringskade.

Charlton Athletic 0-2 Shrewsbury Town

Både Dean Henderson og Shrewsbury har slitt litt i det siste, men her gikk det bedre.

Henderson hadde god kontroll i buret for Shropshire-laget, og klarte å holde nullen mot et såpass godt lag som Charlton.

Shrewsbury er fortsatt bare outsider i kampen om direkte opprykk (de ligger på direkte opprykksplass nå kun fordi Wigan har flere kamper til gode på Blackburn og Shrewsbury), men de setter i det minste press på Blackburn og Wigan.

Rangers 2-0 Heart of Midlothian

Mitchell har startet på imponerende vis i Hearts, men mot Rangers ble det en tung dag for både Mitchell og resten av Edinburgh-klubben.

2-0 ble det til slutt for Rangers. Mitchell spilte hele kampen som vingback.

Utenom cupspill handler nå Hearts-sesongen seg om å redde inn en topp seks-plassering etter 33 kamper, slik at de fem siste kampene blir mot lag fra den øvre halvdelen heller enn den nedre. Neste kamp er hjemme mot Kilmarnock – et av lagene som potensielt kan hindre Hearts i å klare det – tirsdag kveld.

MITCHELL: Her fra kampen mot Celtic.

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur

Søndag spilte Crystal Palace mot Tottenham, og Timothy Fosu-Mensah var igjen startoppstillingen – som midtstopper.

Den jobben gjorde han tidvis svært godt, der det mest negative var en situasjon der han felte Harry Kane, og ville fått straffespark mot seg om det ikke hadde vært offside.

Kane avgjorde noen minutter før slutt på en heading fra en corner.

Ellers:

  • Søndag 18.30 spiller Andreas Pereiras Valencia hjemme mot Real Sociedad. Brasilianeren har den siste tiden manglet på grunn av skade.
  • James Wilson manglet i Sheffield Uniteds tropp fredag kveld. Dette på grunn av en skade, som også holdt ham ute sist. Da er det i det minste bra at hans spisskolleger ikke klarte å score, og det ble et 0-1-tap i Hull.
  • Regan Poole har mistet plassen i Northampton, og var ikke i troppen da de spilte 0-0 hjemme mot Oxford.
  • St. Johnstone vant hjemme mot bunnplasserte Ross County, men Matty Willock var ute med skade.
  • Charlie Scott manglet da Hamilton vant den viktige bunnkampen hjemme mot Partick Thistle. Det virker ikke som om han skal ha vært skadet.