Stolt Tevez

Med glimrende spill og fire scoringer mot Blackburn, meldte Carlos Tevez seg på for fullt i kampen om en plass i lørdagens startellever.

Etter noen mindre heldige forestillinger som har ført til benkesliting og rykter om en forestående overgang til Real Madrid, har den argentinske landslagsspilleren i den senere tid vært under hardt press. Mot Blackburn var han imidlertid tilbake til sitt uimotståelige beste, og med klar melding om at han akter å slåss for en fremtid på Old Trafford.

Det var da også en meget lykkelig "Carlito" som etterpå ytret seg til MUTV. Det gjorde han for øvrig gjennom sin lagkamerat og, for anledningen, personlige tolk, Rodrigo Possebon.

"Jeg er svært stolt over å ha scoret fire mål," struttet han.

"Det er første gang jeg har gjort det, og det gjør meg veldig stolt å ha oppnådd det i United-drakten. Hele laget er fornøyd med forestillingen, og selv er jeg godt fornøyd med egen innsats.

Det ble en fin kveld for alle som ikke spiller så ofte, for vi fikk vist at vi er klare og kan prestere når som helst."

Og tolk Possebon, som selv spilte en god kamp i de 67 minuttene han var på banen før plassen ble overlatt til Paul Scholes, stemte i:

"Det var en strålende forestilling! Fire mål av Carlito og ett av Nani, joda, vi er svært kry over oss selv. Blackburn har et veldig bra lag, med flere spillere som kan snu en kamp på egenhånd. Likevel, vi spilte best i kveld, og er svært fornøyde med å ha tatt nok en seier."

Kilde: ManUtd.com