Ikke alvorlig for Lukaku

Både Romelu Lukaku og Marouane Fellaini stod over mandagens Belgia-trening.

Romelu Lukaku og Marouane Fellaini gikk glipp av mandagens trening, ifølge Rob Dawson i ESPN.

Tidligere mandag kom også meldingene om at Phil Jones stod over England-trening, og skal undersøkes i forkant av de to siste VM-kvalifiseringskampene.

Det skal være en ankelskade som plager Lukaku. Uniteds stjernespiss ble meldt tvilsom i forkant av helgens kamp mot Crystal Palace, etter en ankelskade han skal ha pådratt seg på fredagens trening, men endte opp med å spille etter å ha bestått en test lørdag morgen – og endte også kampen med ett mål.

GLADGUTT: Romelu Lukaku har hatt en finfin start på United-karrieren.

Den belgiske journalisten Kristof Terreur, som tidligere har skrevet en grundig artikkel om Lukaku for oss her, er en av dem som mandag melder at Lukaku har blitt undersøkt, og at en ikke finner noen leddbåndskade eller bruddskader i Lukakus ankel.

Håper at han blir klar

Belgia håper at Lukaku blir klar til kvalifiseringskampene mot Bosnia på lørdag, og mot Kypros på tirsdag.

Samtidig har Belgia allerede sikret seg gruppeseieren og VM-billett, og dermed er det grunn til å håpe på at 24-åringen blir spart om han ikke er helt frisk, selv om Belgia også er opptatt av FIFA-ranking og seedingen.

Marouane Fellaini mistet altså også treningen, og han gikk også glipp av Uniteds midtuketur til Moskva med en ankelskade – det er tydeligvis smittsomt.

Fellaini var klar igjen til helgas kamp mot Crystal Palace, men Mourinho er nok uansett mest opptatt nå av at han er klar til Liverpool-kampen etter landskampene.

FELLAINI: Pila peker oppover i midtbanespillerens United-karriere.

Har du også lest dette?