Må passe seg for ungguttene

Darren Fletcher var en gang et stortalent i de bakre rekker i klubben. Nå har han etablert seg som et regelmessig navn i startoppstillingen til United. Og dermed er det nå hans tur til å være en av spillerne som opplever å måtte kjempe hardt for plassen sin på laget når noen fremadstormende stortalenter puster dem i nakken.

I kveldens Ligacupkamp vil unggutter som Darron Gibson, Jonny Evans, Rodrigo Possebon og Danny Welbeck etter alle solemerker inkluderes. Og disse spillerne er mer enn villige til å gripe sjansen når de først får den. "Den entusiasmen tenåringene bringer med seg er overveldende, og den inspirerer oss også. De etablerte spillerne som starter i kveld vil sannsynligvis få mer ansvar skjøvet over på seg, men ungguttene er svært fokuserte på å overbevise manageren," sier Fletcher til MEN.

"Vi mer etablerte spillere vil se oss nødt til å spille opp mot vårt aller beste selv i slike kamper, for ungguttene puster oss i nakken nå. Om vi hviler på lauvbærene vil ikke sjefen nøle med å ta oss ut av laget. Det er nemlig nok av kvalitetsspillere i stallen til å dekke opp i disse posisjonene."

I år har spillere som Jonny Evans (20) og Rafael Da Silva (18) tatt Premier League med storm. Spesielt sistnevnte har fått mye tillit, og fikk også starte byderbyet mot Manchester City, en kamp han gjennomførte med bravur. I tillegg har Danny Welbeck (18) allerede notert seg for sitt første mål i Premier League, mens også Darron Gibson og Rodrigo Possebon har fått flere innhopp for førstelaget denne sesongen.