En pen scoring av Charlie Savage kan knapt kalles en mager trøst etter stortapet mot Crystal Palace.

Manchester United 1-5 (1-2) Crystal Palace

0-1: David Omilabu (6), 0-2: John-Kymani Gordon, 1-2: Charlie Savage (Mejia, 45+2), 1-3: Killian Phillips (48), 1-4: Phillips (54), 1-5: Selvmål (87)

G Mee (55), Hardley (59), Fish (81)

United: Dermot Mee, Charlie Wellens, Björn Hardley, Will Fish, Logan Pye, Kobbie Mainoo, Charlie Savage, Isak Hansen-Aarøen (Charlie McNeill, 67.), Shola Shoretire (Noam Emeran, 67.), Mateo Mejia (Marc Jurado, 76.), Omari Forson.

Uben.innb.: Tom Wooster, Tyler Fredricson.

Slik var kampen:

SLUTT: Manchester Uniteds unggutter taper hele 1-5 mot Crystal Palace i en merkelig kamp. Palace ledet 2-1 til pause etter en omgang der United var det beste laget rent spillemessig. Etter hvilen kollapset imidlertid United fullstendig og Palace var nærmere både 6-1 og 7-1 enn United var en redusering. En tøff lærepenge for unggutta til Mark Dempsey.

87 min: MÅL: …Og der sitter den igjen for Palace etter svakt forsvarsspill igjen fra Uniteds side. Tomålsscorer Phillips hopper høyest på en corner og stusser ballen mot lengste stolpe. Der treffer ballen skotuppen til Marc Jurado før den går i mål. Da står det 1-5…

84 min: Palace triller ball og koser seg nå. United-spillerne virker resignerte.

78 min: Emeran kommer seg løs på venstresiden, men det er ingen som jakter innlegget i feltet. Der var det endelig noe som minnet om en United-sjanse.

76 min: Marc Jurado kommer inn for Mateo Mejia

73 min: Så kommer et angrep som viser Uniteds problemer. United har ballen like utenfor 16-meteren. Palace bryter og fosser i angrep. Gordon finner Omilabu som er alene med Mee, men spissen skyter utenfor.

70 min: Palace treffer tverliggeren to ganger (!) i løpet av noen sekunder.

67 min: Charlie McNeill og Noam Emeran kommer inn for United. Hansen-Aarøen og Shoretire går ut.

62 min: Palace og Gordon er nære igjen. Skuddet går like utenfor. United henger ikke med i svingene. Kanskje på tide med noen bytter Mark Dempsey?

59 min: Hardley får det gule kortet etter en tøff takling. Mye frustrasjon å spore hos United-spillerne nå.

54 min: MÅL: Nå rakner alt for United. United-keeper Dermot Mee mister ett innlegg rett i beina på målscorer Phillips som brått blir tomålsscorer. Mee mister hodet og dytter en Palace-spiller rett i bakken med full tyngde. Utrolig nok ser verken dommeren eller assistentene hva som skjer for det var et krystallklart rødt kort.

48 min: MÅL: Så skjer det igjen. Ut av nesten ingen verdens ting scorer Palace. Gordon kommer seg løs fra Wellens og serverer på et sølvfat til Killian Phillips som styrer ballen enkelt i mål med hodet. Svakt forsvarsspill igjen av United.

46 min: Nesten en drømmestart på de siste 45 minuttene for United, men Forsons glimrende innlegg går forbi alt og alle.

46 min: 2. omgang er i gang

PAUSE: United ligger under, men har vært det beste laget. Usikkert forsvarsspill har kostet United dyrt så langt, men Charlie Savage sin redusering på overtid i 1. omgang gjør at denne kampen lever i beste velgående.

45+2 min: MÅL: Charlie Savage reduserer for United og den scoring kan være veldig viktig. Mejia finner Savage som titter opp og plasserer ballen behersket i mål fra 13-14 meter. Lekkert og effektivt.

45 min: United fortjener ikke å ligge under med to mål her, men forsvarsspillet må bli bedre om håpet om poeng skal leve i 2. omgang.

42 min: Mejia spilles fri på utsøkt vis av Mainoo, men avslutningen går utenfor.

40 min: Veldig mye tendenser og nesten i det United foretar seg. En scoring før pause hadde vært gull verdt for unggutta nå.

32 min: MÅL: John-Kymani Gordon får et langt oppspill. Han lurer United-kaptein Will Fish og dunker inn 2-0. Stikk i strid mot spillets gang, men Uniteds forsvar er ikke solid i denne førsteomgangen.

30 min: Stor United-sjanse. Fine kombinasjoner av United ender opp med et innlegg fra høyresiden som Mateo Mejia dundrer over og utenfor. Der burde spissen ha truffet mål fra 6-7 meter.

22 min: United-spillerne roper, noe halvhjertet, på straffe når ballen treffer en Palace-spiller i hånden. Reprisen viser at handsen er ganske tydelig. Der blir United snytt for straffe.

19 min: Shoretire snapper ballen og stormer fremover, men velger å stoppe opp. Da bryter han rytmen i angrepet og mister dessuten ballen.

13 min: Isak Hansen-Aarøen spiller fri Charlie Wellens som fyrer løs. Like utenfor fra høyrebacken. EN bra sjanse for United.

11 min: United har respondert bra på det tidlige baklengsmålet, men uten uttelling så langt.

6 min: MÅL: Crystal Palace tar ledelsen etter rot i United-forsvaret. United-keeper Dermot Mee er nølende i feltet og ballen havner hos David Omilabu som setter ballen i mål. En dårlig start av Uniteds unggutter.

1 min: Vi trengte to forsøk takket være en pirkete dommer, men nå er vi i gang i Leigh.