Tap for De Gea & co.

Mot spillets gang vant Georgia 1-0 over Spania. Vi fulgte kampen live.

Tirsdag kveld tapte Spania 0-1 for et svakt Georgia som knapt hadde skudd på mål. Og det med Uniteds David De Gea mellom stengene.

De Gea hadde ikke fått spilleminutter for Spania de to foregående kampene, men fikk sjansen tirsdag.

Men selv om spanjolene hadde alt av banespill, gikk det ikke rødtrøyenes vei. Fem minutt før pause scoret nemlig gjestene etter en sjelden visitt.

Fryktelig forsvarsspill tillot Okriashvili å løpe helt alene inne i 16-meteren, til han mottok ballen fra en medspiller og satte ballen bak åpent mål og en utspilt De Gea. Lite Uniteds nummer én kunne gjort der.

Som du kan lese i saken (lenke over), har Del Bosque uttalt at han ennå ikke har bestemt seg for hvem som skal vokte buret under EM i Frankrike. Det forventes imidlertid fra ulike hold at De Gea får sjansen når Spania EM-åpner mot Tsjekkia neste mandag.

United.no følger kampen direkte.

LIVE

90+7: SLUTT.

90: Hele syv minutter legges til.

86: Piqué header like utenfor fra 13 meter!

75: Bytte. Pedro kommer inn for Busquets.

75: Bytte, Georgia. Qazaishvili erstatter Chanturia, Dvalishvili erstatter Kvilitaia, Tsiskaridze erstatter Abujarnia.

70: Nolito er god og så å si den eneste som skaper noe for vertene. Drar seg forbi to Georgia-spillere, men avslutningen fra 17 meter er for svak og går rett på keeper.

64: Nolito skyter like utenfor, langs bakken, fra om lag 20 meter.

60: Bytte. Vázquez erstattes av David Silva til stor jubel blant hjemmefansen.

54: Bytte. Kvaskhvadze erstatter Revishvili for Georgia.

45: Fire bytter: Bellerín erstatter Thiago, San José erstatter Ramos, Koke erstatter Cesc, og Iniesta erstatter Juanfran.

45: Kampen er igang igjen.

45+2: PAUSE.

45: To minutter legges til.

40, MÅL 0-1 GEORGIA. Fryktelig forsvarsspill, men mot spillets gang. Okriashvili løper helt alene inne i 16-meteren, mottar ballen fra en medspiller og setter ballen bak åpent mål og en utspilt De Gea.

38: Nolito får ballen i god posisjon innenfor 16-meteren. Treffer ikke ballen skikkelig, og forsøket går himmelhøyt over.

34: En Georgia-spiller skyter fra distanse. Langt over og utenfor.

27: Vázquez smeller ballen i stolpen fra 18 meter!

23: Nesten for Spania! Vázquez legger inn på hodet til Nolito. Sistnevnte header centimetere utenfor.

16: Frispark svinges inn mot Ramos, men avblåses for offside.

6: Georgia med noe som kan minne om en sjanse. Deres høyrekant avslutter, altfor svakt, fra 30 meter. Ballen triller inn til De Gea.

3: Nesten for Spania. Innlegg svinges inn mot bakerste, via Piqué, og nesten til Ramos som akkurat ikke rekker ballen på bakerste stolpe.