Spurte klubben om Old Trafford-utvidelse – dette er svaret

16. april hadde Manchester United et av sine faste møter med fansen.

Et av spørsmålene som ble reist handlet om Old Trafford.

– Hva er klubbens planer når det gjelder oppussing og utvidelse av stadion? Den ser sliten ut sammenlignet med andre stadion, eksempelvis Tottenhams nye hjemmebane, ville en supporter vite, ifølge møtereferatet.

– Siden det ikke har vært tilskuere på stadion på over ett år, har klubben brukt muligheten til å gjøre noen endringer?

United har ikke utvidet Old Trafford siden 2006.

Collette Roche svarte på vegne av klubben.

– Siden 2005 har mer enn 100 millioner pund blitt investert i stadion, inkludert 20 millioner forrige sesong. Vi ser på mulighetene for å investere, samtidig som vi ønsker å bevare det som gjør Old Trafford spesiell.

– Noe av hemmeligheten ligger i at Old Trafford er et stadion som ble bygget i 1910. Vi ønsker å fornye stadion, men holde på følelsen av at man er på Old Trafford. Det er den perfekte løsningen for oss.

– På nåværende tidspunkt er det ingen planer om å øke kapasiteten vesentlig, men det er ikke noe vi utelukker på langsiktig basis. Vi ser på mulighetene for å øke kapasiteten i mindre grad i enkelte seksjoner, men dette står på vent til vi har full tilgang til anlegget igjen.

Klubben opplyste også at de nye fasilitetene for funksjonshemmede til elleve millioner pund er på plass. Det jobbes også med en tribuneseksjon der fansen skal kunne stå. Håpet er at den installeres sommeren 2022.

Klubben og fansen møtes til et ekstraordinært møte som følge av Superliga-kaoset på fredag.