Spionøyne på CL-rivalene

Kalasseier for tirsdagens motstander, mens det ble tøffere for CSKA og Wolfsburg denne helgen.

Champions League-gruppespillet nærmer seg med stormskritt, og alle fire i Uniteds gruppe spilte lørdag. Det gikk ikke like bra for alle som med United, men tirsdagens motstander – PSV – kan også si seg fornøyd med helgens kamp.

Vi har sett på innsatsen til alle våre gruppespillsmotstandere.

Cambuur 0-6 PSV Eindhoven

psv_eindhoven_100x100

Luuk de Jong scoret mange mål (om enn ikke like mange som Memphis Depay) i fjor, og han scoret også på straffesparket her, uten å gi seg med det. Før første omgang var over hadde han tegnet seg ytterligere to ganger på scoringslista, og det stod 3-0 til bortelaget til pause.

3-0 ble også resultatet i andreomgangen, altså 6-0 til sammen, og det var Davy Pröpper og to mål av Jürgen Locadia som sørget for at det ble sluttresultatet.

PSV har åpnet sesongen med 3-2-0 på sine fem første kamper, og ligger med det på fjerdeplass bak Ajax, Heracles og Feyenoord.

mp
SAVNET: Memphis vil bli savnet i PSV, men 6-0-seier på bortebane er jo uansett brukbart…

Ingolstadt 0-0 Wolfsburg

wolfsburg_100x100

Heldigvis fikk de også hentet inn noen spillere, og spillere som Julian Draxler, Max Kruse og Dante kan bli nyttige spillere nå som Wolfsburg skal prøve å overbevise både i liga og i Champions League.

Borte mot Ingolstadt gikk det ikke så bra, for den nokså kjedelige kampen endte målløst. Bas Dost hadde to brukbare muligheter for bortelaget, mens også Draxler hadde et godt skuddforsøk som heller ikke endte i nettet.

Wolfsburg har havnet litt på etterskudd sammenlignet med Bayern og Dortmund (fire poeng bak), men leder an jakten på de to store fra sin tredjeplass.

draxler
DRAXLER: Blir en nøkkelspiller for Wolfsburg etter overgangen fra Schalke.

CSKA Moskva 2-2 Zenit

cska_moskva_100x100

Det så altså ut til å bli en hyggelig dag på jobben for CSKA, men så laget ex-red Zoran Tosic straffespark (og ble belønnet med gult kort) og Hulk gjorde ingen feil fra straffemerket.

CSKA hadde gode sjanser til å øke ledelsen, og målscorer Doumbia var nære med et skuddforsøk som tok ut det aller beste i Zenit-målvakt Lodigin. En enda større sjanse fikk de da Alan Dzagoev fikk sjansen på straffespark, men den sjansen ble ikke tatt, og få minutter før slutt ble CSKA straffet for dette da Igor Smolnikov med en herlig avslutning overlistet Akinfeev i CSKA-buret.

CSKA leder fortsatt den russiske serien med fem poeng, men luka kunne altså vært enda større.