– Spillerne skal ha returnert i kjempeform

United-spillerne skal ha imponert sine fysiske trenere i returen til Carrington.

Manchester United-spillerne har åpenbart vært pliktoppfyllende under isoleringen og trent godt på egenhånd.

Spillerne har naturligvis fått god oppfølging av hele trenerteamet under coronakrisen, med hjelp til både kosthold og egne treningsprogrammer.

Mindre vekttrening

Resultatene skal likevel ha gledet de fysiske trenerne og det medisinske støtteapparatet..

Da spillerne vendte tilbake til Carrington kunne de fornøyd konstatere at ikke en eneste spiller hadde lagt på seg unødvendige kilo under fotballpausen, skrier The Sun.

I GOD FORM: Kaptein Harry Maguire og de andre United-spillerne skal ha returnert til Carrington i meget god fysisk form etter å ha trent alene i over to måneder.

Et par av spillerne, deriblant David de Gea, skal ifølge tabloidavisen til og med ha returnert lettere enn da sesongen fremdeles pågikk i begynnelsen av mars. 

Spanjolens vektnedgangen skal først og fremst skyldes at han trent mindre med vekter enn han vanligvis ville gjort, og det er nok tilfellet for de andre spillerne som har gått ned i vekt også.

De samlede resultatene skal ha blitt ansett som meget positive i United-leiren.

Skal stemme over fase 2

Onsdag skal Premier League-klubbene stemmer over om de nå skal bevege seg over i fase to av den medisinke protokollen i Project Restart.

Om det blir tilslutning til planene, kan gruppene da utvides til opp mot ti spillere, og det neste steget vil være å tillate taklinger og fysisk kontakt i de siste forberedelsene før sesongen starter.

LETTERE: David de Gea er blant spillerne som har gått ned i vekt under coronakrisen. Forhåpentligvis er han akkurat like lett og smidig som før.

Planene vil kun gjennomføres dersom antall smittede forblir tilstrekkelig lavt.

Bournemouth-keeper Aaron Ramsdale var en av to som avla positiv prøve i den siste testrunden. Identiteten til den andre personen er så langt ikke bekreftet. I alt 996 tester ble utført i den andre testrunden av spillere, og ansatte i Premier League-klubbene.