Sweden v Slovakia - UEFA Euro 2020: Group E

Lindelöf som kaptein og overbevisende seier for Martinez

Totalt fem United-spillere var i aksjon for sine respektive landslag i løpet av Onsdagen.

Scott McTominay startet for Skottland borte mot Tyrkia, mens Victor Lindelöf var kaptein da Sverige møtte Mexico i Spania. Anthony Elanga startet også for svenskene.

Ikke overraskende valgte Lionel Scaloni å bruke Lisandro Martínez fra start for Argentina, kl 16:30 i dag.

Ellers har også Hannibal Mejbri vært i aksjon for Tunisia kl 14.00 i dag.

Tunisia 2-0 (0-0) Iran

Mål: Naïm Sliti (85), Ali ABdi (89)

Hannibal startet for Tunisia da de slo Iran 2-0 bak lukkede dører i Doha i Qatar, onsdag formiddag. Begge scoringene kom sent for tunisiere og i det 85. og 89. minutt vippet de kampen i sin favør. Den første scoringen kom på straffespark.

Tunisia er nummer 30. på FIFA-rankingen, mens Iran er på 20. plass.

Brazil v Tunisia - International Friendly
HANNIBAL: Startet for Tunisia.

De forente arabiske emirater 0-5 (0-4) Argentina

ii Lisandro Martinez (57)

Mål: Julian Álvarez (17), Angel Di Maria (25, 36), Lionel Messi (44), Joaquín Correa (60)

Argentina hadde få problemer, i det som var deres siste oppkjøringskamp før VM, og vant overbevisende 5-0 mot De forente arabiske emirater.

Lisandro Martinez spilte hele kampen for argentinerne, mens stopperkollega Nicolás Otamendi og Germán Pezzella spilte en omgang hver. Marinez pådro seg et gult kort i andre omgang, men spilte etter rapportene en solid kamp uten å ha altfor mye å gjøre.

Argentina spiller sin første kamp i mesterskapet mot Saudi-Arabia, tirsdag 22. november kl 11.00.

United Arab Emirates v Argentina - International Friendly
PLANKEKJØRING: Det ble lett match for Martinez og resten av det argentinske landslaget.

Tyrkia 2-1 (1-0) Skottland

ii Scott McTominay (25)

Mål: Ozan Kabak (40), Cengiz Ünder (49), John McGinn (62)

Det ble en tung match for Skottland som tapte 2-1 mot Tyrkia, onsdag kveld. Scott Mctominay startet for skottene og ble byttet ut i det 79. minutt, før det rakk han å pådra seg et gult kort.

Skottland er ikke kvalifisert for VM og McTominay blir dermed ikke å se i mesterskapet.

England v Scotland - UEFA Euro 2020: Group D
TAP: McTominay og resten av det skotske landslaget trakk det korteste strået mot Tyrkia.

Mexico 1-2 (0-0) Sverige

Mål: Marcus Rohdén (54), Alexis Vega (60), Mattias Svanberg (84)

Det ble en 2-1-seier til svenskene over VM-klare Mexico. Victor Lindelöf bar kapteinsbindet for svenskene og spilte samtlige 90 minutter.Anthony Elanga startet også for «söta bror», men ble erstattet av Robin Quaison da det var spilt 69. minutter.

På lørdag møter svenskene, Algerie til nok en vennskapskamp.

VICTOR LINDELÖF: Kunne juble etter seier mot Mexico.