Sparky spår Lukaku-suksess

Mark Hughes mener Romelu Lukaku vil passe perfekt i United.

Mark Hughes var en publikumsfavoritt på Old Trafford. Nå spår «Sparky» at belgiske Romelu Lukaku kan bli en ny.

– Har lagt i kortene

Hughes spilte for både United og Everton, kjenner begge klubbene godt og føler seg trygg på at Lukaku er mannen som kan lede United-angrepet etter Zlatan Ibrahimovic.

– Det har lagt i kortene en god stund allerede og det har vært mye snakk om at hvilken klubb han ville gå til. Det var snakk om Chelsea, men nå ser det ut til at det blir Manchester United, og sett utenfra kan det virke som Everton allerede har brukt mye av pengene de forventer å få fra overgangen, sier Stoke-manageren Hughes til Sky Sports.

SPARKY SPÅR SUKSESS: Romelu Lukaku vil bli en hit på Old Trafford mener Mark Hughes.

Zlatan Ibrahimovic var Uniteds spydspiss sist sesong, men etter skaden svensken pådro seg mot Anderlecht i Europa League, har José Mourinho vært nødt til å gå på jakt etter den perfekte erstatteren.

– Mye vil bli det samme

Nå ser det ut til at Mourinhos løsning er spilleren han selv solgte, som Chelsea-manager, til Everton.

Mark Hughes sier Lukaku vil gå til en langt større klubb, men at det ikke trenger å endre tilværelsen fullstendig. 

– Jeg har spilt for begge klubbene. Everton er en bra klubb, en typisk familieklubb. Siden jeg dro, har United blitt en gigant på verdensbasis. Kanskje han (Lukaku red. amn) vil merke nettopp det, men hans daglige rutiner vil bli mye de samme. Jeg er sikker på at han vil bli en suksess der, sier Hughes.