Solskjær-skryt til Ander Herrera

Ander Herrera har virkelig kommet til sin rett under Ole Gunnar.

Ander Herrera har vært en tro trener under både Louis van Gaal og José Mourinho, selv om baskeren aldri helt har spilt seg til en fast plass i United-elleveren.

Det er en tendens som har forandret seg under Solskjær, som har startet Herrera i samtlige Premier League-kamper med unntak av oppgjøret mot Huddersfield.

Da kom Herrera til gjengjeld på banen fra innbytterbenken.  

Jobben til Herrera er kanskje vanskelig å definere, men innsatsen på Uniteds midtbane mellom Nemanja Matic og Paul Pogba frigjør de to høyreiste spillerne på hvert sitt felt.

Matic får enklere arbeidsforhold i den defensive fasen – og Pogba blomstrer i den offensive.

EFFEKTIV: Ander Herrera gjør det enkelt på banen, og får resten av United-laget til å flyte.

Mål i Solskjærs første kamp mot Cardiff, såvel som målgivende (til Pogba) mot Huddersfield og Bournemouth forteller en historie om en sentral midtbanespiller som kanskje leverer sin beste fotball under det nye regimet på Old Trafford.–

– Ander er en midtbanespiller som er litt annerledes enn Pogba og Matic – som åpenbart har større fysiske attributter. Herrera slutter aldri å løpe. Han løper med ballen og gjør det enkelt, forklarte Solskjær etter at nordmannens syvende strake seier var et faktum på lørdag.

– Han gjør også noen gode løp inn i boksen, selv om vi kanskje lar Pogba gjøre mer av den jobben. Jeg vil aldri stoppe han fra å ta de løpene uansett, og forhåpentligvis fortsetter han å gjøre det.

– Jeg har alltid likt å se Ander (Herrera) spille. Da vi signerte han fra Athletic Bilbao hadde han akkurat gjort det veldig bra mot oss i Europaligaen – og jeg la godt merke til han allerede da, sa Solskjær om den hardtarbeidende baskeren.