Solskjær om unggutta: – De vil få muligheter

Ole Gunnar Solskjær har snakket om Gomes, Chong og Greenwood.

Torsdag stengte overgangsvinduet, og ingen av de antatt største talentene forsvant ut på lån.

De kan fortsatt gå på lån til League One eller League Two, og også til utlandet, men Ole Gunnar Solskjær ser ikke for seg at spillere som Angel Gomes og Tahith Chong vil forsvinne ut på lån.

– Nei. For å være ærlig ser jeg for meg at dem blir her, og at de kan komme med bidra skikkelig, sier Solskjær til MUTV.

– De har allerede gjort det i pre-season, og de gjorde det i februar, mars og april. De gjorde det godt på trening, men vi ga dem aldri nok spilletid i kamper. Sesongoppkjøringen har vist at de har vokst de siste seks månedene, og at de blir vant til voksenfotball.

– De vil få muligheter.

SENKET SPURS: Angel Gomes.

Muligheter kommer også definitivt Mason Greenwood til å få.

17-åringen var god i sesongoppkjøringen, og Solskjær snakket på fredagens pressekonferanse om Greenwood i forbindelse med at det ble snakket om det at det ikke ble noe spisskjøp etter Lukaku-salget.

– Greenwoods vei ville vært lenger hvis vi hadde enda en spiss. Mason kommer til å spille en del, og når han får sjansen kommer han til å score mål.

Til MUTV utdyper Solskjær.

– Det er en av de store avgjørelsen en må ta når en har en så talentfull spiller på vei opp – skal vi få spillere inn som kommer til å blokkere veien for ham, eller skal vi stole på ham, og gi ham en mulighet?

– Han er en spiller vi tror kommer til å være en viktig del av troppen fremover, og vi kommer til å se mye av ham.

LES OGSÅ: U23: Strålende ligastart uten Gomes, Chong og Greenwood