Solskjær om januarkjøp: – Lite sannsynlig

På mandagens pressekonferanse gjentok Ole Gunnar Solskjær at han ikke forventer noen spillerkjøp i januar.

– Signeringene vi gjorde i sommer forsterket laget. Det er gode spillere med gode personligheter, sa Solskjær om Donny van de Beek, Alex Telles og Edinson Cavani. 

– Januar er alltid vanskelig, men hvis en mulighet dukker opp som uansett er en spiller vi har ønsket oss lenge er det et annet scenario. Men det er ikke mange lag som vil miste sine spillere i januar, så det er lite sannsynlig at noen vil komme inn.

I forrige uke ble signeringen av Amad Diallo bekreftet. Før kampen mot Watford var imidlertid ikke papirarbeidet helt i boks.

Manchester United har blitt koblet til ecuadorianske Moises Caicedo de siste ukene, men ifølge Manchester Evening News har klubben trukket seg grunnet det avisen omtaler som rotete forhandlinger. 19-åringen hadde en prislapp på rundt seks millioner euro og kobles nå til andre klubber som Brighton og Newcastle.

Mer sannsynlig er det at flere spillere kan forsvinne fra Old Trafford. United.no har plukket ut sju kandidater, blant dem Timothy Fosu-Mensah som skal være på vei til Bayer Leverkusen.

I forrige uke bekreftet Solskjær at Sergio Romero og Marcos Rojo kan finne seg nye klubber. Sistnevnte kan være på vei til Boca Juniors.

– Det er to-tre spillere som kan forlate klubben. De fortjener å spille mer fotball, sa Solskjær før Burnley-kampen.