Solskjær om hva som må forbedres for å slå Watford

I et eksklusivt intervju med MUTV etter torsdagens kamp mot Brugge, kunne Solskjær fortelle om sine tanker før søndagens kamp mot Watford.

MERK: Intervjuet ble først publisert søndag morgen på manutd.com

– Først av alt Ole, ser du optimistisk på mulighetene for at Mason Greenwood og kanskje et par andre vil være tilgjengelig til søndagens kamp mot Watford?

– Ja, vi håper det. Vi får se hvordan han har det når vi kommer tilbake fra Brugge. Selvfølgelig hviler vi ganske mange, så vi har en stor og frisk tropp å velge fra. 

Mason Greenwood ble for øvrig observert på vei til Lowry Hotel i går kveld.

LES OGSÅ: (+) Våre vurderinger om laget mot Watford

Nigel Pearson tok over som Watford-manager den 6. desember, og fikk sin første ligaseier som manager mot Manchester United 22. desember. Den kampen husker Solskjær godt, og er klar på hva som gikk galt i den kampen.

– Nigel [Pearson] har gjort det fantastisk med dem, selvfølgelig var vi starten på det, og vi skulle ikke ha latt det skje. Vi hadde sjanser selv, og vi ga enkle mål unna, så vi trenger å komme tilbake til å spille ordentlig angrepsfotball.

– Kampbildet gikk for tregt, så forhåpentligvis kan vi gjøre noe med det ved å være på fra start og presse dem.

SVAK KAMP: Det gikk for tregt ved forrige møte, sa Solskjær til MUTV.

United-manageren sier videre hva han mener må til for å slå Watford:

– Vi må også være mer bestemte i pasningsspillet når vi spiller oss gjennom og rundt dem, og få mange innlegg inn [i boksen], og legge press på dem.

LES OGSÅ: (+) Derfor bør United spille med tre midtstoppere

Kampen mot Watford starter klokken 15.00, og kan sees på TV 2 sumo eller TV 2 Sport Premium.