Solskjær dropper Midtøsten-opphold

Vinterpausen nærmer seg med stormskritt, og Ole Gunnar Solskjærs menn kan se frem til et par dager borte fra Premier League-sirkuset. I fjor gikk turen til Dubai. Det gjør den ikke i år.

På tirsdagens pressekonferanse fikk Solskjær spørsmål angående vinterpausen, og ett av dem var hvor United-laget ville dra.

– Vi så på Midtøsten, men det kommer definitivt ikke til å skje nå.

Ingen Dubai-reprise

En reprise fra fjorårets Dubai-opphold blir derfor ikke aktuelt, noe som kan skyldes den urolige situasjonen i Midtøsten med tanke på konflikten mellom USA og Iran.

Manchester United fikk også kritikk i norske medier for valget av Dubai som reisemål i fjor. Da var det bruddene på menneskerettighetene i De forente arabiske emirater som var grunnlag for kritikken.

– Hvis det er noe som bekymrer meg, så har det ikke noe med fotballbanen å gjøre. Det er andre ting som ville bekymret meg mer.

På spørsmål om hvor spillerne drar i vinterpausen svarte Solskjær følgende:

– Jeg gir dem noen dager fri. Jeg vet ikke hvor de vil reise rundt, men vi (laget) vil bli værende i Europa.

INGEN DUBAI: Solskjærs menn blir i Europa denne vinterpausen. Det bekreftet han på tirsdagens pressekonferanse.

Marbella neste?

Ifølge Daily Mail skal nå Marbella være den mest aktuelle destinasjonen for treningsoppholdet. Det vil i tilfelle bli noe mindre varme sammenlignet med værforholdene i Midtøsten, men i forhold til regntunge Manchester kan likevel United-gutta se frem til noen mer solfylte dager.

Det ser i alle fall Solskjær frem til:

– Pausen blir veldig viktig for oss alle, og sier videre:

– Vi håper vi kan bruke det til å få oss noe D-vitamin og gjøre oss klare til sesongens siste tre måneder.