Smultring for De Gea

Sisteskansen holdt nullen da han voktet buret i Spania U21 sitt møte med Sveits, mens Will Keane igjen fikk spilletid. Her kan du lese alt om kveldens landskamper.

Brasil – Egypt 2-0

Fabio fikk tillit fra start og spilte én omgang da Brasil møtte Gabon til privatlandskamp foregående torsdag. I kveld måtte Rafaels tvillingbror imidlertid avfinne seg med å se hele privatlandskampen mot Egypt fra benken.

Kampen, som ble spilt i Doha i Qatar, ble sparket i gang klokken 18.00, og Brasil vant til slutt oppgjøret 2-0 etter scoringer av Valencia-angriper Jonas.

Fabio står tidligere oppført med to opptredener for Brasils A-landslag.

Brasil: Diego Alves – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Bruno Cesar – Alex Sandro, Fernandinho, Lucas Leiva, Hernanes – Hulk, Jonas.

Spania U21 – Sveits U21 3-0

David de Gea voktet buret og holdt nullen i den på papiret tøffe EM-kvalifiseringskampen mot Sveits.

De to lagene møttes til finale i sommerens EM-sluttspill, og da var det til slutt spanjolene som gikk hen og vant 2-0. Sveits imponerte mange i sommer, men i dag var de ikke i nærheten av å true Spania, som til slutt vant 3-0 i Cordoba.

Scoringene kom ved Iker Muniain, Thiago Alcantara og Marc Bartra.

Spania: David de Gea – Martin Montoya, Planas, Marc Batra, Inigo Martinez – Oriol Romeu, Iker Muniain, Thiago Alcantara – Rodrigo, Isco, Pablo Sarabia.

Belgia U21 – England U21 2-1

Will Keane fikk tolv nye minutter som innbytter da England U21 i kveld møtte Belgia til EM-kvalifiseringskamp i Mons.

Engelskmennene tok ledelsen ved Liverpools Martin Kelly bare et kvarter inn i kampen, men etter 72 minutter kom utligningen. Da bestemte landslagssjef Stuart Pearce seg for å kaste så godt som alle mann i angrep, og seks minutter senere kom altså Will Keane inn som innbytter til sin andre kamp på U21-nivå.

England hadde flere store sjanser, men klarte ikke finne veien til nettmaskene. Og vondt gikk til verre da Belgia dukket opp på overtid og sikret seiersmålet.

England: Jack Butland – Adam Smith, Nathaniel Clyne, Jason Lowe, Martin Kelly – Craig Dawson, Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson, Marvin Sordell, Josh McEachran – Sammy Ameobi.

Benken: Jon Flanagan, Jason Steele, Gary Gardner, Lewis Dunk, Ross Barkley, Jacob Butterfield, Will Keane.