– Smalling og Jones er tilbake

Men Sir Alex ville ikke snakke om alt fredag. Les hva han sa på pressekonferansen her.

Da sa Sir Alex Ferguson på sin ukentlige pressekonferanse fredag.

Chris Smalling og Phil Jones stod begge over da Bolton ble slått sist, men skal nå være klare igjen.

Samtidig er Anderson ute. Det øker selvsagt sjansene for at Paul Scholes også får spilletid mot Arsenal, selv om Phil Jones også kan gjøre en viktig jobb på midtbanen i en sånn kamp.

– Young ti dager unna

– Det ser bedre ut på skadefronten. Chris Smalling og Phil Jones er friske igjen. Samtidig har Tom Cleverley og Ashley Young fått gjennomført en del løpetrening. Det er bra. Det vil være en stor bonus for oss å få dem tilbake. De betyr mye, sa Sir Alex, ifølge manutd.com.

– Young er forhåpentligvis tilbake i full trening igjen om ti dager.

– Når det gjelder Tom Cleverley så var han fenomenal i starten av sesongen. Det har vært et stort tap å ikke ha ham tilgjengelig. Rett og slett fordi han har noe de andre ikke har.

– Andersen er imidlertid et lite stykke unna. Han skadet seg på trening forrige uke, la han til.

Ferguson ser frem til Arsenal-kampen, som blir starten på en hektisk periode med FA-cupkamp mot Liverpool og flere viktige seriekamper, blant annet mot Liverpool (igjen) og Tottenham, på rekke og rad fremover.

– Forhåpentligvis kommer vi gjennom den perioden godt.

– Men det er alltid tøft å møte Arsenal borte. De kom seg bra etter den vanskelige starten, og avanserte også i Champions League. De har også klart det til tross for en del skader defensivt. Begge backene har jo vært ute en stund.

– Men jeg tror ikke kampen søndag blir så åpen som den var på Old Trafford tidligere i sesongen (United vant 8-2). Det vil bli en tøff kamp. De har bare sluppet inn seks mål på hjemmebane i hele sesongen så det blir en tøff kamp.

Unngikk et par spørsmål

Skotten ville imidlertid ikke svare på spørsmål rundt Ravel Morrisons kontrakt, og ei heller på spørsmål om David de Geas mulige øyeinngrep.

– Men det er ingen problemer angående Danny Welbeck, sa skotten – etter at det siste uke er blitt skrevet at også Welbeck er uenig med United i lønnsforhandlinger.