Smalling solgt: Pengene dekker Telles-kjøpet

Han var en av de beste midtstopperne i Serie A forrige sesong, og United har derfor nektet å selge Chris Smalling på billigsalg.

Kravet skal ha vært cirka 20 millioner euro.

En stund virket det nesten også som om det skulle sette en stopper for en overgang bort fra United, men sent mandag kveld gikk Roma-overgangen endelig i boks for Smalling.

Smallings agent la mandag kveld ut dette bildet, hvor den tilhørende teksten betyr «alt godt kommer til den som venter».

Litt etter bekreftet også United salget.

– Alle i United vil takke Chris for årene hans her, profesjonaliteten og engasjementet hans, og ønske ham lykke til i fremtiden, heter det i en uttalelse.

Det betyr at Smalling er ferdig i United etter ti sesonger som United-spiller, selv om han altså var leid ut til Roma også forrige sesong.

De siste papirene skal ha gått gjennom med ett minutt igjen av fristen for å få registrert dette før det italienske overgangsvinduet stengte.

Roma betaler ifølge rapportene United 13,6 millioner pund nå, og overgangssummen kan øke til totalt 18 millioner. Eller sagt på euro-vis: 15 millioner euro nå og fem millioner euro mulige ekstrautbetalinger.

13,6 millioner pund betyr at Smalling-pengene dekker det United betalte for å hente Alex Telles.

United.no ønsker Smalling lykke til videre i den italienske hovedstaden.