Smalling-scoring med ti mann, mens Pereiras manager mistet jobben

Mens Marcus Rashford herjet på Stamford Bridge, markerte seg Chris Smalling seg nok en gang for Roma. Denne gangen med positivt fortegn.

Den engelske midtstopperen har vært uheldig den siste uken. Først forårsaket han et feilaktig straffespark mot Borussia Mönchengladbach, deretter var han sist på ballen på en Milan-scoring.

Onsdag kveld var Smalling involvert igjen, men i motsatt ende av banen.

29-åringen feide et hjørnespark i mål i seriekampen mot Udinese og doblet Romas ledelse.

På det tidspunktet hadde Nicolo Zaniolo gitt det italienske hovedstadslaget ledelsen i første omgang og makker Federico Fazio blitt utvist.

Med ti mann økte ikke Roma bare til 2-0, men vant til slutt 4-0 etter ytterligere to scoringer av Justin Kluivert og Aleksandar Kolarov.

Smalling har spilt seg til fast plass i Roma-forsvaret, og ifølge rapportene ønsker den italienske klubben å hente 29-åringen på fast basis.

Roma ligger på fjerdeplass i Serie A.

Hearts-sjefen måtte gå

Flere av de andre utlånte har også vært i aksjon i midtuka. Både Joel Pereira, Kieran O’Hara og Alex Fojticek slapp inn mål i tap. Pereira og Hearts tapte 0-1 for St. Johnstone, mens O’Hara og Burton på tirsdag røk 1-3 for Leicester i ligacupen. I tillegg ble det et 0-2-tap for Alex Fojticeks Stalybridge Celtic mot South Shields i en tidligere utsatt FA Trophy-kamp.

Joel Pereira fikk karakteren 6 av Edinburgh Evening News/Scotsman, og det ble påpekt at han må bli bedre i feltarbeidet. Baklengsmålet kunne han uansett ikke få skylden for.

Hearts-sjef Craig Levein har vært under hardt press lenge, og torsdag ettermiddag kom beskjeden om at han er ferdig som Hearts-manager. Pereira får dermed en ny manager han må overbevise fremover.